Szeretem a munkam, de keves a fizetesem, te mit tennel?
Figyelt kérdés
A kornyeken jobb lehetoseg nincs, itt mindent szeretek, azt is, amit csinalok, a kollegaimmal is nagyon jol kijovok, szoval szeretem itt, de a fizetes eleg gyatra. Tulajdonkeppen az is idegesit, hogy a cegnel egy munkas is tobbet keres nalam, mig nekem a felelossegem meg egy annyi... A szuleimnel lakok meg, igy nincsenek kulonosebb kiadasaim, de ha fent kellene tartanom magam, az nem nagyon menne... Te keresnel masutt allast a helyembe?
A mai világba nem tudsz mit tenni. Nekem is kevés a fizetésem mint megannyi embernek. De kell a munka el kell tartanom magam. Ha neked kevés akkor keress egy jobbat, de addig is ezt ne dobd el ezt a munkahelyet.
2012. jún. 21. 18:01
2/18 anonim válasza:
Szerintem nagy szerencse, ha valaki élvezi a munkáját. Esetleg megemlíthetnéd a főnöknek, hogy igazságtalannak érzed a fizetések viszonyát. Ha nem kapsz emelést, tartsd nyitva a szemed, és élj az esetleges lehetőséggel.
2012. jún. 21. 18:04
3/18 A kérdező kommentje:
Hat igen, ezt is tudom, hogy a mai vilagba orulni kell, ha egyaltalan dolgozhat az ember, es igen, en nagyon szerencses vagyok, mert szeretek a munkahelyemen lenni, van, hogy szombaton is bemegyek- ez is ritka, legalabbis nalunk az :)
2012. jún. 21. 18:06
4/18 anonim válasza:
Én is így vagyok.
Egyelőre nézegetem a lehetőségeket, de csak akkor lépek, ha valami biztos.
2012. jún. 21. 18:08
5/18 anonim válasza:
Azzal kezdted, hogy a környéken nincs jobb lehetőséged, tehát akkor hogy akarsz másik állást keresni?
Amúgy pedig nyilván mérlegelni kell mi a fontosabb az adott pillanatban... a pénz vagy a békesség a munkahelyen.
Meg az is kérdés, hogy a jelenlegi munkahelyeden milyen kilátásaid vannak a jövőre nézve. Van feljebb lépési lehetőséged? Tudod fejleszteni magad? Ha nem... akkor emiatt mindenképp érdemes továbblépni.
2012. jún. 21. 18:18
6/18 anonim válasza:
Mindenképpen váltanék. Örökké nem lakhatsz otthon. No meg nem tűnik úgy, hogy minden klassz lenne, a pénz kevés, a felelősség sok. Keress mást!!
2012. jún. 21. 18:27
7/18 anonim válasza:
Segítek a mérlegelésben: sokan a belüket kidolgozzák rossz munkakörülmény között egy alig-fizetésért. Ha ennyire jók a munkakörülményeid, az önmagában is egyféle fizetés, mert nem mész tönkre bele. Szerintem(!) becsüld meg, magasabb fizut gyakran egyébként is hűséggel egyenes arányban adnak. Tehát lehet, hogy még elő kell léptetni hozzá stb, ehhez meg kell egy bizonyos ott eltöltött idő jó esetben.
Ha felcsillanna egy jobb lehetőség, azt is mérlegeld, hogy nem biztos, hogy a pozitívumok ott is meglennének.
Ha nem halsz éhen, csak nem telik rögtön mindenre, akkor azt ajánlom, hogy takarékoskodj és örülj annak ami van, mert már ez is nagy dolog! :)
2012. jún. 21. 18:30
8/18 A kérdező kommentje:
A mas lehetoseget mas kornyeken gondoltam, de ebben az i benne van, hogy el kell koltoznom, lakas, kaja, aram, viz, egyeb koltsegek, szoval nem tudom, hogy megeri- e. Amugy a fizetesen kivul tenyleg minden klassz, sok a felelosseg es a stressz, de ezek nelkul unalmas lenne...
2012. jún. 21. 18:34
9/18 anonim válasza:
Semmi sem okoz nagyobb stresszt, mint a pénztelenség. Sz@r fizetésért nem dolgoznék. Ne becsüld már le magad annyira, hogy rabszolgának állsz.
2012. jún. 21. 19:02
10/18 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is.Reménykedek, hogy feljebb léphetek.De a referencia miatt én maradok még itt pár hónapig.Később pedig próbálkozom nagyobb helyekre:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!