Ki mit dolgozik és mennyi a fizetése ? Szereted amit csinálsz?
Figyelt kérdés
Én szakácsként 210000 Ft ot keresek havonta de ebből 210 órát dolgozom. Szeretnék váltani de a szüleim nemtudnak segíteni és pénzhiányban szenvedek. 20 éves vagyok Van /volt valaki ebben a helyzetben?
Jól esne pár tipp. :)
2020. júl. 18. 18:13
1/7 anonim válasza:
Autóiparban vagyok középvezető, több, mint dupláját keresem mint te (már amikor nincs vírushelyzet)
2/7 anonim válasza:
élelmiszeriparban laborvezető vagyok (biológus és elelmiszerbiztonsági-és minőségi mérnök végzettséggel), nettó 260ezret keresek vidéken. Mondjuk ezzel nem sokra mész, hogy leírjuk, nyilván ez teljesen más, amit te tanultál
3/7 anonim válasza:
Kenyérgyárban dolgozom mint müszakvezető és 420ezer a fizetésem
4/7 anonim válasza:
Palyakedzo penzugyes vagyok, netto 250 a fizum, ebben benne van a cafi is.
5/7 anonim válasza:
multi, irodai rabszolgamunka(betanított munka), nettó 200e.
6/7 anonim válasza:
Szintén multi, HRSS területen (nem leszek népszerű ezzel, már előre látom :) ), jelenleg 270 nettó a fizu, de ezt borzasztóan alacsonynak tartom a belefektetett munkámhoz képest, szóval ha év végéig nem kapok egy jelentősebb emelést (tehát bőven 300 feletti nettó végeredményben), akkor ebből váltás lesz nálam, nagyon úgy néz ki...
7/7 anonim válasza:
Pályakezdő multis könyvelő nettó 250 Győr megye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!