Szeretem a munkam, de keves a fizetesem, te mit tennétek?
26 éves vagyok és szüleimmel élek. Havi netto 240et keresek, ami sajnos nagyon kevés. Felsőfokú műszaki végzettségem van.
Nagyon szeretem a munkát, amit jelenleg csinálok és a kollégákkal is jól kijövök. Viszont ebből a fizetésből nem lehet egyről a kettőre jutni.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Kicsit félel a váltástol, mert az előző munkahelyemre folyamatos gyomorgörcsel jártam be, viszont a mostanit nagyon szeretem.
Félek, hogy megint rossz munkahelyet fognék ki.
Jelezd hogy fizetésemelést kérsz. Ha nem adják meg, és nem is kapsz ennél magasabb bérajánlatot máshonnan, akkor nem ér ennél többet a szaktudásod a piacon.
A piaci érték növelése tanulással lehetséges.
Mi az 1 és mi a 2 ahova továbblépni akarsz, az sem mindegy.
Közép-Magyarország. Jelenleg épületgépészet területen dolgozom.
Előző munkahelyem gyártás/termelésben volt.
Jelenlegi munkahelyen félig irodában félig céges autóval kell mennem ide oda. Tetszik, hogy nem csak irodában kell ülnöm egész nap. Sajnos a nyelvtudásom nem a legjobb. Menni akarok majd magántanárhoz fejleszteni egy kicsit.
Az a baj hiába költözök el itthonról, olyan helyre, ahol monduk fizetnek 350 netto-t, ha az albi meg 110e ugyan ott vagyok fizetésbe, mint most.
Max barátnővel költöznék, de az most nincs.
Ne 350 hanem 450-500 nettoban gondolkodj.
A valtas mindig kockazatos, ha nem tetszik majd keresel mast. Epuletgepeszeskent inkabb projekt vonalra mozdulj el, ott meg tobbet kereshetsz.
Értem. Köszönöm a válaszokat.
#1-nek az 1-ről 2-re a családalapítást és autó, házvásárlást jelenti.
Tehát idővel tudjam nyögni a 100ezer forintos lakáshitelt és mellette felnevelni egy gyereket.
Ezek még nem aktuális dolgok, de idővel ez a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!