Szakmai karrierépítés vagy megélhetés?
Figyelt kérdés
Jelenleg végzős gépészmérnök hallgató vagyok. Azonban elbizonytalanodtam abban, hogy érdemes-e a választott szakmámban tevékenykedni. Azt tapasztalom, hogy akár egy C jogosítvánnyal Ausztriában jóval többet kereshetek, mint a szakmámban. Azonban nyilván ott motoszkál az emberben, hogy ott nincs sok lehetőség előrébb lépni, illetve nem emiatt tanult ennyit az ember. Viszont mégis csak pénzből élünk. Ezert eléggé elbizonytalanodtam, hogyan is tovább.2022. júl. 27. 08:33
21/21 anonim válasza:
Gépészmérnök MSc-vel a 400 sajnos elég rossz deal. Az én környezetemben ez minimum a duplája és feljebb is lehet jutni. Kamionozással kétség kívül rövidebb idő alatt nagyobb lenne a kezdő béred, de kevesebb benne a lehetőség (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!