Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik otthon végezhető...

Létezik otthon végezhető munka 8 általánossal?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok 16 éves korom óta depressziós. Nem nagyon mozdulok ki a házból, viszont minden erőmmel azon vagyok, hogy normális életet élhessek. Dolgozom rajta, pszichiáterhez járok, gyógyszereket szedem, de jelenleg nem megy, és már ott tartok, hogy lassan ennem se lesz mit.
2022. júl. 25. 23:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Ami még eszembe jutott – igaz ugyan, hogy írod, hogy nem nagyon mozdulsz ki otthonról, és otthonról végezhető munkát keresel, de –, hogy dolgoztam tanyán állatok között. Nem kellett értenem semmit se az állatokhoz, csupán etetni kellett, meg a disznók alól a trágyát kihordani, meg szalmát behányni a szarvasmarhák alá. Ezen kívül ilyen-olyan tanya körüli munkákat végezni, amik szintén nem igényeltek előzetes ismeretet. Egyedül laktam a tanyán, a legközelebbi szomszéd 2-300 m-re volt és az is cég volt. Az első hangot pontosan 1 hónap után (+-1nap) hallottam tőlük, egy felkiáltás volt (valószínűleg megsérült valaki). Egész jó arány! Egyedül végeztem a munkámat, de a munkaadó és másik 2-3 „munkatárssal” találkoztam nap, mint nap, de nem volt túl sok beszélgetés köztük. Volt, amikor segítenem kellett nekik. Vézna voltam, amikor odakerültem, nem voltam hozzászokva a fizikai munkához – mielőtt mentem, telefonban megkérdeztem, hogy baj-e, azt válaszolta a munkaadó, hogy nem baj, hát nem is volt baj. Ezentúl még 2-3 másik ember jött a tanyára időnként elvinni ezt-azt, velük se sokat beszéltem. Azért volt ilyen nagy a forgalom a tanyán, mert jó néhány járművük, gépük és eszközük volt és ott tartották.

Aztán van olyan tanya is, ahol aki alkalmaz, az a család lakik még a tanyán.

„tanyagazda”, „állatgondozói munka” – Így találhatsz rájuk, bár utóbbinál van, ahova kell ismeret és tapasztalat. Én „húsmarhák” mellett dolgoztam. Nem kellett érteni semmihez, csak etetni. Nem voltak nőstények, így tehát kicsinyek se születtek, hanem hoztuk egy helyről (élvezetes volt a befogásuk :) ) .

2022. júl. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!