Létezik otthon végezhető munka 8 általánossal?
Vállalkozásoknak „besegíteni”:
- Hírlevelek kiküldése
- Weboldalakra termékfeltöltés
- adatrögzítői állás – én ugyan rengeteget
- telefonos munka – bár valószínűsítem, hogy telefonon se tudsz emberekkel beszélni, tehát nem biztos, hogy ez neked való
- CÉLZOTT értékesítési munka, NEM HIDEG HÍVÁS (például meglévő ügyfeleknek)
- e-mail-ekre, chat-re válaszolás
- léteznek ugyan kérdőív kitöltő weboldalak, amik tudtommal fizetnek. Én ugyan kipróbáltam egyet, de hozzád hasonlóan kevés dologhoz értek. Érettségi megvan, de nem élek olyan „ááátlagos” életvitelt, mint sokan, tehát modern eszközök sokaságát nem vásárlom, ezért is kaptam ritkán kérdőíveket. És a kérdőívekre csak akkor fizetnek, ha számukra megfelelsz, ha értéket adsz nekik. Ha tehát az a kérdésük pl. hogy milyen gyakran szoktál elektronikus eszközt vásárolni és azt válaszolod, hogy ritkán, akkor nem vagy a célcsoportjuk. Ezzel tehát nem fogsz te keresni. Ha akarod kipróbálhatod, de rájössz, hogy hazugság nélkül nem lehet keresni pénzt. A hazugságot pedig ellenzem.
- weboldal programozásának megtanulása. (Bár igényel angol tudást.)
Az antidepresszáns gyógyszerek nagyon nincsenek jó hatással a szervezetre. Emellett legfeljebb csupán átmenetileg adnak megoldást.
Gyanítom, hogy szüleid tartanak el, mert nincs bevételi forrásod. Ebből „lassan ennem se lesz mit” arra következtetek, hogy szeretnék megvonni a támogatásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!