A középiskolások is maguk döntik el vissza kívánnak-e térni jelenléti oktatásba (május 10) vagy maradnak otthon? ld általánosok esete, ahol épp ez megy
Majd Viki eldönti, hogy mi legyen millióknak a sorsa :)
Abszurd egy világban élünk...
Mi az az "is"? Azt hiszed, a 6-10 éves gyerekek maguk döntötték el, mennek-e iskolába? Természetesen a szüleik döntöttek erről.
Szerinted anyukád mit szólna hozzá, ha te fölvetnéd, hogy otthon akarsz maradni? Szerintem azt, hogy elég volt a lógásból! :-))))
Az online oktatás nem lógás...max. neked ha benne vagy. Amúgy meg nem sok esetben érint.
Tanárok szerint az nehéz lenne, nem csak a nagy hátránya miatt ha valaki otthon marad. Ha mégis lesz ez a lehetőség, nem hiszem hogy nagyon sokan élnek vele.
"Szerinted anyukád mit szólna hozzá, ha te fölvetnéd, "
Anyámnál nagyobb jelenléti oktatás ellenző nincs. Szidja a Csúti Köcsögöt mint az állat. Ha rajta múlik, még szeptemberben se mennénk.
Szóval summa summarum, akkor nem kell bemenni, maradhatok onlineban.Oké.
Én is így tudtam.
"Forza Géza válasza:" = GARFIELD.
Jelszó megvan már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!