Középiskolásoknál a végzősöknek ez az év kifújt? Márciusig kb semmi se lesz, aztán marad 2 hónap mínusz a tavaszi szünet-másfél hónap marad jelenlétiben-jó esetben?
is -is. józanul gondolkodom.
ez bejött novemberben is, bejött jan 11. kapcsán is-most is be fog jönni.
és ugye másik is így gondoljk, sőt ..... még óvatosabb is vagyok náluk.
Az ő meglátása. Gondolom az a 16-18 éves csíra továbbra is, aki leírja hogy szerinte xy ideig hosszabítanak, majd ha tényleg hosszabítanak, akkor megint kiírja, hogy neki volt igaza, és felteszi a kérdést, hogy na milyen érzés hogy nem nektek volt igazatok? XD
Ha mégsem, akkor bocsi.
De mindennap van ilyen kérdés, ráadásul az a hü*ye gyerek is napi rendszerességgel kiírja ugyanezt.
" Milyen szakma, munka, egyetem van, "
Ha ennyire érdekel, az NKE-re megyek hadtud és tiszti BA/Bsc képzésre.
Pontok meglesznek, így máshova be se adom.
Na ennyire érdekel. A megcélzott végső szakirány a Nato hadászati szakértői programja, amihez kell az alapképzés.
Ja és a nagyon okosok kedvéért: nem katona leszek.
"már a suliba járás miatt is úgy hisztizik, "
de hálistennek ennek igen hamarosan örökre vége, az egyetemen meg azt tanulom amit én választottam, és nem egy csomó semmire se jó ballaszt bullshitet (magyar történelem etika stb)
és nem lesznek büdösbunkó gyökerek, akik csak melegedni járnak be.
Másképp fogalmazva kicsit nyersebben? ott nincsenek cigányok.
Csak hogy értsük....
Mi bajod a cigányokkal kedves kérdező?
Nem ők tehetnek róla, hogy egy antiszociális gyökér vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!