Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy egyetemi informatikai...

Egy egyetemi informatikai képzés (pl. proginfó) mennyivel ér többet egy gyorstalpaló programozó tanfolyamnál (pl. codecool) ?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 00:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
ég és a Föld a kettő
2022. júl. 24. 01:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én nem voltam egyetemi képzésben ilyen témában, de a párom igen . Elte, nem tudom ez számít e. Ott eleve legalább 5 nyelvet tanulni lehet 1-2 félév alatt . Míg egy tanfolyamon egyet, aztán azt is úgy ahogy . Persze használható nemileg, és azt se mondom, hogy egyetemen oda adjak a szent gralt és mindent tudsz, de használhatobb sokkal. Plusz diplomaval úgymond “értékesebb”

Leszel a piacon . Ha van rá kapacitasod, értelmed, turelmed ( mert nem könnyű ) , akkor inkább egyetem .

2022. júl. 24. 04:04
 3/23 anonim ***** válasza:
26%
Codecool tanfolyamon ne számíts ingyen lukra, se gólyabál, se egyetemi bulik. Nem érdemes kihagyni, +1 szavazat az egyetemi bulikra.
2022. júl. 24. 04:30
 4/23 A kérdező kommentje:
24 éves csóró bölcsész vagyok, szóval már nem ülnék be mégegyszer nappalira
2022. júl. 24. 05:08
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha van hozzá érzéked, akkor a gyorstalpaló is jó. Programozóknál a tudást nézik, nem a papírt.
2022. júl. 24. 05:36
 6/23 anonim ***** válasza:
89%

3:

mintha az informatikusok akkora b.szógépek lennének, főleg az évfolyamonként lévő 1-2 nővel :D :D

2022. júl. 24. 07:00
 7/23 anonim ***** válasza:
19%
Az egyetem millioszor jobb, mar csak azert is mert fel-egy ev alatt tobbet tanulsz mint codecoolba es utana ha otthagyod siman konnyebben kapsz majd melot mint barmilyen csorstalpaloval.
2022. júl. 24. 10:21
 8/23 anonim ***** válasza:
59%
#3 ehhez nem kell egyetemre menni, hogy legyen buli a városban.
2022. júl. 24. 10:31
 9/23 anonim ***** válasza:
60%

Az a baj hogy egyetemi proginfo képzésen se fognak megtanitani programozni. :D

Nekem gazdasági diplomáim vannak, programozóként dolgozom mert egyetem alatt magamat képeztem. Most többet keresek és többet is tudok mint pár ismerősöm aki proginfo egyetemen végzett. Fejlesztő vagyok egy külföldi cégnél.

Sajnos ez az igazság...

2022. júl. 24. 10:32
 10/23 anonim ***** válasza:
90%

Utolsónak tényleg igaza van, ott is tényleg az alapokat tanitják meg de a többit magadnak kell meg tanulni ill a munkahelyen majd stb. :)

Én is ezt tanulom magamtól gazdasági szakon tanulva

2022. júl. 24. 13:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!