Állásajánlat vissza utasítása?
Figyelt kérdés
Pályáztam egy állást ahol a jelenlegi br béremen 115%át kapnám. Meg is egyeztünk kezdésről stb. Nem irtam alá semmit csak emailben illetve telefonon kommunikáltunk. Jelenlegi munkáltatóm viszont nem örült , hogy mennék így a jelenlegire rádobna 30%ot ha maradok. (2 lépcsőben 20% most 10% január 1 től. Ti mit tennétek? Hogyan közölnétek az új munkáltatóval, hogy mégsem mentek?2022. júl. 13. 19:19
1/10 anonim válasza:
Könnyedén, Van jobb is mint ti, na csá!
2/10 anonim válasza:
Mondhatod, hogy kaptál egy jobb ajánlatot. Nem szeretek én se már elfogadottat visszautasítani és nem is fog lelkesedni érted a cég, ha neadjisten újra jelentkeznél, de ez eléggé megszokott dolog.
3/10 A kérdező kommentje:
Kicsit hivatalosabb formára gondoltam.
2022. júl. 13. 19:26
4/10 anonim válasza:
És ha nem adja oda a jelenlegi ? En mennek ha nem adja maris egybe a 30%-ot.
5/10 anonim válasza:
Az új hely is lehet, hogy emelné januártól. Emiatt én a 115%-ot a 120%-al hasonlítanám. Nem lehet, hogy ott is megadnák a 120-at? Én nem utasítanám élből vissza, csak megmondanám, hogy ez a helyzet
6/10 A kérdező kommentje:
Egyszerre ilyen merteket nem enged a vezetőség, egyébként eddig mindig állta a szavát szóval nem sunnyogná el a többit.
2022. júl. 13. 19:58
7/10 anonim válasza:
De hol van még a január... És elég gyors az infláció. Azzal a plusz 10%-al nem ígért többet, mint, hogy kb. leköveti az áremelkedést
8/10 anonim válasza:
Mennyi az összeg? Szerintem úgy könnyebb lenne válaszolni. Én is egyben kérném a 30%-ot, vagy lépnék.
A januári 10%, már a következő emelés legyen.
9/10 anonim válasza:
"Köszönöm szépen az ajánlatot, mindazonáltal úgy döntöttem, hogy a jelenlegi cégemnél maradok, ők ugyanis 20 százalékkal többet adnak a munkáért, mint amit Önök ajánlottak."
Ha jön tőlük vissza ellenajánlat, legalább érje megy. Azt már illik elfogadni.
10/10 anonim válasza:
Ha a megszokott helyet szereted és ott már megy minden, akkor nem mennék el a bizonytalanba, ha itt is emelnek.
A másiknak meg nem szólnék semmit, majd észreveszik, ha nem mész hozzájuk szerződést kötni...ebből én nem csinálnék semmi problémát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!