Állásajánlatot miért kell aláírni és visszaküldeni?
Figyelt kérdés
Kaptam egy állásajánlatot egy cégtől, a sikeres interjú után abban benne van, hogy mennyit tudnék keresni náluk. Viszont alá kell írni és nekik viszaküldeni beszennelve. Az érdekelne, hogy ez miért van? Ez nem szerződés csak egy állásajánlat. Ezután kapok majd szerződést? Továbbá a 3 hónapos próbaidő alatt bármikor felmondhatnak nekem indok nélkül? Továbbá 3 hónapon belül a próbaidő alatt én is felmondhatok indok nélkül?2022. febr. 11. 16:35
1/4 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket miért nem nekik teszik fel?
Mi csak tippelni tudunk, de ők pontosan tudják ezekre a válaszokat.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért mert akkor várnák a válaszomat is, amit még nem döntöttem el.
2022. febr. 11. 16:40
3/4 anonim válasza:
Akkor aláírja és beküldi más. Lehet azt nézik ki gondolja komolyan az elfogadást.
4/4 anonim válasza:
Kapsz majd rendes munkaszerződést is, kötelező munkajogilag.
Az ajánlat nem kötelez semmire, bármikor vissza lehet mondani, mondjuk illik időben szólni, ha mégis másik helyre mész.
Próbaidőd a szerződésedben le lesz írva, általában 3 hónap és igen, te is felmondhatsz alatta indol nélkül, és ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!