Mikor van az a pont, amikor már nem illik visszautasítani egy állásajánlatot?
Figyelt kérdés
Megvolt a 3 kör, most kaptam meg az ajánlatot, a fizetési igényemmel teljesen megegyező összeg van rajta. Holnap kellene aláírni (3 hét telt el a jelentkezésem óta).
Viszont ma kaptam egy anyagilag jobb ajánlatot.
Ilyenkor illik még azt mondani, hogy "bocs mégsem"?
2022. ápr. 4. 17:56
1/4 anonim válasza:
Probaido elso es utolso napjan is felmondhatsz szo nelkul.
Az mar teljesen ceg/csapat/projektfuggo, hogy mit tartanak illendonek es mi miatt raknak feketelistara.
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor felhivod oket, es megmondod hogy osszejott egy masik ajanlat ahol tobbet adnak, de ha tudnak adni x oaszeget ( ami 10 szazalekkal tobb mint a masik ) akkor oket valasztanad mivel nagyon erdekel a lehetoseg
3/4 anonim válasza:
Ha CSAK a pénzen múlik a dolog, akkor szerintem ezt nyugodtan megemlítheted hátha még belefér a keretbe az a többlet. Ha viszont több másik dolog miatt is inkább a másik cég felé hajlasz, akkor az a legtisztességesebb, hogy ezt jelzed a cég felé normálisan.
4/4 anonim válasza:
Ez üzlet. Itt nincs olyan, hogy illik nem illik. Azt válaszd, amivel Te jobban jársz. Mellesleg, ha valahol annyit kapsz, amennyit kértél, akkor sanszos, hogy alálőtted a bérigényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!