Vegánok, ha egy idegen helyen hússal és egyébb finomságokkal kínálnak titeket, akkor visszautasítjátok, vagy csipegettek belőle? Én úgy tudom hogy illik elfogadni, de lehet hogy tévedek.
Vendégségben NEM illik senkit olyasmivel kínálni, amit nem eszik/nem ehet akármilyen okból.
Másrészt vendégségben NEM ILLETLEN nem enni abból, ami valamiért nem ehetö valaki számára!
Harmadszor egy vega/vegán számára a hús NEM finomság, hanem undorító dolog!
Ha neked valahol pl. gyerekcombot, szemeket, kutyahúst vagy akármi más számodra udorító dolgot tálalnának, az neked finomság lenne? Mert egy vega/vegán számára kb ilyen kategória a hús!
Tévedsz.
Én az alkoholtól léptem le 15 éve, nagyon kedvesen tudom visszautasítani.
Illik vendegsegben elfogadni? Nem inkább illik a vendéglátónak olyan ételt kínálni, amit a vendég is ehet?
Nem vagyok vegàn, de eszembe sem jutna a vegàn barátaimat hússal kínálni. Mert az lenne bunkóság, nem az, ha nem eszik.
Egyébként vendegsegben bármit vissza lehet utasítani. Én nem kávézok és nem iszok piát. Minden alkalommal vissza kell utasitanom, amikor kinalnak. Kényszerből nem fogom inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!