Milyen szöveggel lehet visszautasítani egy állást?
Két álláshirdetésre adtam be a jelentkezésem, az interjú mind a kettő helyen megvolt és az ajánlatok ugyanazon a napon érkeztek meg emailben.
Most, hogy választottam a két ajánlat közül, hogyan kell udvariasan visszautasítani az egyik állást?
Gondolom azt nem illik említeni, hogy jobb ajánlatot kaptam máshonnan ezért szeretném visszamondani a jelentkezésem.
Nem találok semmilyen sablonszöveget amit elküldhetnék nekik, és nekem se jut eszembe semmi amivel nem sérteném meg őket.
Ez lesz a második állásom életemben, így még nem voltam hasonló szituációban.
Mi az, hogy nem illik?
A munkáltatók is simán megírják (és az még a jobbik eset), hogy nem téged választottunk. Nyilván nem egy nálad rosszabbat választottak veled szemben. A legtermészetesebb dolog, hogy ha te kapsz több ajánlatot, a jobbat választod.
Nem kell megindokolnod mert ki fogják találni maguktól is.
Hasonló helyzetben megköszönöm az ajánlatot és határozottan visszautasítom.
Írd meg, kaptál jobb ajánlatot. Van amikor ilyenkor elgondolkoznak, esetleg nem lehetnének e mégis ők a jobbak. ;)
Adj nekik visszacsatolást miben jobb a másik, miért őket választod, akkor tud fejlődni a cég. Semmi ciki nincs ebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!