Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lediplomáztam, cégnél vagyok,...

Lediplomáztam, cégnél vagyok, megszakadadok a munkában de egy eladó többet keres mint én?

Figyelt kérdés
Ráadásul hadd ne említsem mennyi évem elment az egyetemre...
2022. júl. 9. 20:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a privat problemad, kozgaz diplomaval ezert az atlag ennel joval tobbet keres. Lehet par helyre el kene menni interjuzni...
2022. júl. 10. 07:03
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Sosem értettem, hogy az miért jó, hogy ha TALÁN 40 éves koromra beérik a diplomás karrierút és TALÁN jobban fogok keresni, mint most, pálykezdőként. 40-50 évesen már mihez kezdjek a pénzzel? Most kellene függetlenednem, utazgatnom, szórakoznom stb, 50 évesen max az orvoshoz megyek már el csak. Tudom, hogy mennyire nevetséges bért kapnak a pályakezdő diplomások, én is sok évet eltöltöttem tanulással egy humán szakon (sőt, már a második, közgáz szakomat csinálom), de hiába dolgozok főállásban már több mint egy éve, látom, hogy lassan minden más szakmában többet keresnek, míg nálam (jogi terület) akkora a túljelentkezés mindenhova, hogy fél év állást találni.
2022. júl. 10. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 a jogról tudnál mesélni?
2022. júl. 10. 09:37
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem kellett volna egyetemre menni

De sajnos a kétkezi munkát lenézik mindenhol

2022. júl. 10. 10:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
18 éves korom óta vagyok eladó az Árkádban, nem Pest. Naponta jó, ha bejön 10 vevő. Hétvégén több. Megszakadnom nem kell. Van már egy lakásom, amire összegyűjtöttem és ki van adva albérletbe. Most gyűjtök a másodikra. Szóval lehet ezt is okosan csinálni. És nem irigylem az irodában dolgozó, nagy felelősséggel járó diplomás embereket. Mert hiába írjátok, hogy később jobban keresnek, de jóval nagyobb a stressz is.
2022. júl. 10. 10:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt mondja hogy tanulni, tanulni, legyél mérnök, akárki, de hogy felülről b*szogatnak egész nap meg annyi munkát b*sznak rád hogy alig birod megcsinálni és a legtöbb feladat nem is rajta múlik, egész nap stresszelsz, ezt nem mondja senki, csak azt hogy tanulj és legyél mérnök

Hát kösz, inkább nem

2022. júl. 10. 11:35
 17/17 anonim ***** válasza:
18%
16osnak igaza van. És igazi mérnök sose leszel Magyaroroszágon, mert itt tervezés nincs, szóval a mestreet kár megcsinálni. Üzemmérnök lehetsz. De már az egyetemen meg kell tanulnod golyókat nyalni.
2022. júl. 10. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!