Volt már veled bunkó buszsofőr, eladó, ügyfélszolgálatos, vagy bármi hasonló ember? Elmesélnéd a sztorit?
Igen, sajnos. Tavaly nyáron történt, épp hazamentem volna a hétvégére a szüleimhez az egyetemről, így bőrönd volt nálam és azzal szálltam fel egy helyi járatos buszra, hogy azzal menjek ki az állomásra. Mivel a középső ajtó is nyitva volt és ott több a hely, nem úgy kell felpréselni magam a bőrönddel, így ott szálltam fel. Nagy csomaggal mások is így szokták. Lyukasztottam az ajtónál, majd mikor mindenki felszállt, szólt a sofőr, hogy menjek oda és mutassam a jegyem. Odaadtam neki, erre azt mondta, hogy ez nem jó, biztos nem is most lyukasztottam. Próbáltam neki mondani, hogy nyugodtan hasonlítsa össze máséval, ugyanolyan lesz a minta és az bizonyítja, hogy mostani, de nem érdekelte és széttépte. Utána meg mondta, hogy vegyek tőle újat. Nem akartam, mert szerintem ez baromi igazságtalan volt, erre elkezdett fenyegetőzni, hogy rendőrt hív. Utasoktól is próbáltam segítséget kérni, hogy aki mellettem állt, az erősítse már meg, hogy tényleg lyukasztottam, de mindenki csak csendben nézett, aztán mikor nem indult el a sofőr, csak beszóltak, hogy szálljak már le.
Nem tudom jól átadni, de nagyon megalázó és igazságtalan volt. Konkrétan sírva szálltam le és senkit nem érdekelt.
Az extr.dig üzletlánc egybeolvadt egy másik nagynevű céggel.
Márciusban vettem tőlük valamit, ami hibás volt.
Visszavittem garanciális javitasra csakhogy az új cégnek román szervize van, ahonnan 1 hónap után visszaküldték javítatlanul avval, hogy biztosan én törtem össze. (pedig nem is törés hiba)
Azelőtt már volt dolgom extr.dig garanciális javítással, maximálisan korrekt és gyors eljárás volt.
Itt meg nekem kellett az üzletben magyarázkodni vevők és eladók előtt, hogy az olyan volt, nem törtük mi meg.
Nagyon kellemetlen helyzet volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!