Pénztároslányok! Volt már, hogy egy vevő randira hívott titeket? Egészen pontosan hogyan? És ti hogy reagáltatok rá?
Volt pénztáros csajhoz szerencsém, én nem éltem, hazafelé átgondoltam hogy egész nap ott kasszázik, és talán nem 8 órában, de sok fiatal közül szemezgethet ha olyat fog ki aki egyedül van, engem is így bírt szóra, de több nem volt.
Azóta láttam ugyanúgy a kasszában ünnepek idején, akkor nem hozzá álltam be.
Nem pénztároslány vagyok, hanem "vevő", de:
Volt egy pénztáros lány, a helyi "fenyőfás" boltban, aki többszöri egymásra mosolygás stb. után egyszer csak a blokkra ráírta a nevét és a telefonszámát.
Persze hogy felhívtam. Utána kb. két évig voltunk együtt. Én csesztem el. :( Jó lenne rendbehozni.
#4:
Vannak megszokott termékek, melyet csak az Aldiban kapok meg. Nem érdekel, hogy akciós, vagy sem. Egyszerűen a minősége, ár/értékaránya jön be nekem. Ezek után...? :)
"Elöször is megnézném milyen termékeket vesz ha a minöségibeket abból már lehet kővetkeztetni az anyagi helyzetére."
Aha, tényleg. :)
Mi havonta kb 280 ezret költünk kajára, csupa prémium termék. De amúgy csórók vagyunk. Még autónk sincs, pont azért, mert ilyen hülyeségekre költjük el a pénzt.
A multimilliomos ismerősöm meg csupa gazdaságos cuccot vesz és képes órákig válogatni a wc papírok között, hogy melyiknek legjobb az ár-érték aránya.
De hajrá :)
4-es!
Pedig ezek alapján te is akciós terméknek tűnsz.
9: Végre egy értelmes válasz! Köszi. :)
Többieknek: A kérdésem direkte pénztároslányokhoz szól. Az ő tapasztalataikra, illetve reakcióikra vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!