Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szóvá tehetem ha az eladó...

Szóvá tehetem ha az eladó címkés, bár cigiszagú ruhát küldött?

Figyelt kérdés

A) Szóvátennéd ha személyesen veszed ésegcsap a szaga? Árengedményt kérsz, vagy nem veszed meg?

B) Ha postázta, abban az esetben mot teszel?

2022. jún. 23. 10:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Ki lehet mosni egyáltalán a cigiszagot?
2022. jún. 23. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Miért ne lehetne kimosni a cigiszagot? Régen a discokban lehetett bent cigizni, az emberek nem dobálták a kukába a discoban hordott ruhákat, hanem kimosták és eltűnt a cigiszag. (legalábbis az én ruhámból)

A ruhát pedig alapból kimosom vásárlás után,akkor is, ha nem cigiszagú. Amúgy nem venném meg, ha megcsap a szaga. Ha postán küldi, akkor kimosnám,(lehet hordanám is, vagy eladnám lecimkézettként) mert visszaküldéssel csak a macera van.

2022. jún. 23. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet mosni.

Mi is vettünk ilyen ruhát (pulóvert), csak nem internetről (még az internet előtti világban történt).

Talán első mosásra nem jön ki teljesen. El kell kezdeni hordani, szépen átveszi a te szagodat, ismét kimosod, akkor már jó eséllyel semmit se fogsz érezni.

Egyébként én kaptam úgy is pulóvert (nem ajándékba), hogy egy párásabb házban tárolták, és volt egy jellegzetes, enyhén dohos szaga (de maga a ruha ép volt, száraz, nem penészes). Én is kimostam, akkor még éreztem a szagot, aztán elkezdtem hordani, néha bele is izzadtam, és a következő mosás után már semmit sem éreztem. Átvette az én szagomat, meg a mi házunkét.

2022. jún. 23. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Ki lehet mosni, de cigi szagú ruhát én nem vennék.

2022. jún. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!