Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lediplomáztam, cégnél vagyok,...

Lediplomáztam, cégnél vagyok, megszakadadok a munkában de egy eladó többet keres mint én?

Figyelt kérdés
Ráadásul hadd ne említsem mennyi évem elment az egyetemre...
2022. júl. 9. 20:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen diploma?
2022. júl. 9. 20:16
 2/17 A kérdező kommentje:
Gazdasági.
2022. júl. 9. 20:17
 3/17 anonim ***** válasza:
37%

A főnök az illetékes, akinek ezt jelezd négyszemközti beszélgetés keretében.

Ismeretlen emberek nem tudják megoldani ezt.

2022. júl. 9. 20:37
 4/17 qkker1 ***** válasza:
15%
Tetszett volna tisztességes/jól fizető szakmát tanulni, vagy ha büdös a fizikai munka, akkor legalább ne büfészakra mentél volna!
2022. júl. 9. 20:39
 5/17 anonim válasza:
37%

És?

Mi ebben a meglepetés?

2022. júl. 9. 20:43
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

A tanulás egy hosszútávon megtérülő befektetés. Most lehet, hogy többet keres egy eladó, mint te, sőt, előrébb is jár az életben, mert mondjuk már 18-19 éves kora óta pénzt keres, te pedig 21-23 évesen estél ki az egyetemről. Viszont 35 fölött fordulhat a kocka: te addigra már lehet, hogy jobban fogsz keresni és mire ő 45 évesen az állandó állástól és szaladgálástól visszeres lábakkal, a hülye vevőktől kikészült idegrendszerrel és a kapkodva befalt ebédtől, illetve állandó stressztől kialakult gyomorfekéllyel vágni fogja a centit nyugdíjig, te hétvégén boldogan mész 100 km feletti hosszúságú kerékpártúrára és letagadhatnál 10 évet a korodból.

Persze ez csak akkor igaz, ha össze tudod hozni a diplomás karrierutat.

2022. júl. 9. 20:52
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem mindenki alkalmas a sikeres életre.

Nyilván tudtad, amikor elkezdted az egyetemet, hogy amit tanulsz, azt mennyiért mérik a piacon.

Ha jó pénz van benne, de te gombokért dolgozol, a te hibád.

Ha nincs benn pénz és ezt tudhattad előre, az is a te hibád.

Alternatíva lehet még, hogy elmész eladónak!

2022. júl. 9. 21:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen megoldás reményében tetted fel a kérdésed?
2022. júl. 9. 21:27
 9/17 anonim válasza:
89%
Ki vagy mi tart vissza, hogy eladó legyél, a megizzadás? :DDD
2022. júl. 9. 21:39
 10/17 ascelpius ***** válasza:
89%
Hát baszki ha egy közgazdász diplomával ugyanannyit vagy kevesebbet keresel mint egy bolti eladó, akkor magadban keresd a hibát
2022. júl. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!