Lediplomáztam, cégnél vagyok, megszakadadok a munkában de egy eladó többet keres mint én?
A főnök az illetékes, akinek ezt jelezd négyszemközti beszélgetés keretében.
Ismeretlen emberek nem tudják megoldani ezt.
A tanulás egy hosszútávon megtérülő befektetés. Most lehet, hogy többet keres egy eladó, mint te, sőt, előrébb is jár az életben, mert mondjuk már 18-19 éves kora óta pénzt keres, te pedig 21-23 évesen estél ki az egyetemről. Viszont 35 fölött fordulhat a kocka: te addigra már lehet, hogy jobban fogsz keresni és mire ő 45 évesen az állandó állástól és szaladgálástól visszeres lábakkal, a hülye vevőktől kikészült idegrendszerrel és a kapkodva befalt ebédtől, illetve állandó stressztől kialakult gyomorfekéllyel vágni fogja a centit nyugdíjig, te hétvégén boldogan mész 100 km feletti hosszúságú kerékpártúrára és letagadhatnál 10 évet a korodból.
Persze ez csak akkor igaz, ha össze tudod hozni a diplomás karrierutat.
Nem mindenki alkalmas a sikeres életre.
Nyilván tudtad, amikor elkezdted az egyetemet, hogy amit tanulsz, azt mennyiért mérik a piacon.
Ha jó pénz van benne, de te gombokért dolgozol, a te hibád.
Ha nincs benn pénz és ezt tudhattad előre, az is a te hibád.
Alternatíva lehet még, hogy elmész eladónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!