Ha nem lenne hiány az informatikusokból, akkor is jól keresnének?
Figyelt kérdés
Informatikus alatt a rendszergazdára gondolok, és ugyanennyit keresnének,mint most?2022. jún. 23. 13:05
1/12 anonim válasza:
"Informatikus alatt a rendszergazdára gondolok"
A rendszergazda nem mondható informatikusnak, mert amit egy általános rendszergazda csinál azt kb. bárki megtudná csinálni kb. 5 nap betanulás után.
2/12 anonim válasza:
a rendszergazda minden csak nem informatikus :))
3/12 anonim válasza:
#1 hol a határ? Ha csak 10 nap betanulás után tudná megcsinálni bárki, akkor informatikus lenne? Vagy 1 hónap? 1 év? Mennyi idő?
5/12 anonim válasza:
Megjött a sok középsuliban dolgozó rendszergazda / technikus! :D
6/12 anonim válasza:
Kérdező, informatikus = programozó.
Mindenki más csak burkoló középfokú informatikai tudással.
7/12 anonim válasza:
Én programozó vagyok, de sokkal kevésbé tartom magamat informatikusnak, mint a rendszergazdákat, akik az én szememben az általános, klasszikus informatikusok.
8/12 A kérdező kommentje:
De jó, hogy a kérdésemre válaszoltok :D
Amúgy, de... A rendszergazda informatikusként besorolható, és nagyon nem 5 meg 10 nap megtanulni :D
2022. jún. 23. 23:32
9/12 anonim válasza:
Persze, akkor is jól keresnének. Most pl. ugyanúgy hiány van pedagógusokból vagy egészségügyi betanított munkásokból, mint informatikusokból, de ők nem keresnek jól, mert aprópénzért elmennek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!