Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetek a munkahelyen a hr-en...

Lehetek a munkahelyen a hr-en feketelistán?

Figyelt kérdés

Volt kb 3 éve egy nagyon jó munkahelyem. Jó volt a fizu meg minden. Sajnos csináltam egy baromi nagy hibát amit nem tudtam jóvátenni + még feljelentêses balhé is lehetett volna belőle. Így közös megegyezéssel felmondtak.

Most bátorkodtam jelentkezni ahhoz a céghez csak másik városban van az irodája. Eljutottam oda, hogy küldenek tesztet mint anno meg online interjú lesz stb...

Csak attól félek, hogy ez a baki kifog derülni, mert átmegy az infó, hogy balf@sz voltam.

Van valakinek tapasztalata?

Anno Bpn voltam most Gödöllőre mennék.

2022. jún. 21. 10:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
Ilyen feketelista max ilyen nagyon régies, még szocreál szinteken működő, gagyi cégeknél lehet. :D
2022. jún. 21. 11:09
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Amerikai multinál vagyok és amikor valaki elmegy a cégtől feljegyzik, hogy mi miatt és simán kerülhet valaki mellé olyan megjegyzés, hogy "not recommended to rehire" és mellé az indok.
2022. jún. 21. 11:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen csak a hr-es mégis tovább adta a vezetőnek a cv-m és ő már hívott. Bár volt online teszt 15 kérdéssel 11et töltöttem, mert időre ment és abból is csak 6db lett jó... Szóval akár van lista akár nem szerintem úgyse kellek lassú vagyok és hülye.
2022. jún. 21. 11:57
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Tök jó aki lepontozza azokat akik azt írják, hogy van. Ők legalább példát írtak de aki azt írja hogy nincs csak kijelenti. Zseniális :D
2022. jún. 21. 12:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy van. Valaki írt is hasonlót, hogy amikor kilép/ elküldik akkor oda ïrják mi az oka. Mert ugye lehet pl csak elköltözik és nem tud cégen belül lenni akkor szívesen vissza veszik...
2022. jún. 21. 12:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen feketelista max ilyen nagyon régies, még szocreál szinteken működő, gagyi cégeknél lehet. :D"

Aki lopott, aludt, részeg volt, verekedett a munkahelyén azt had ne kelljen már felvenni újból. Minden valamire való cégnél van tiltó lista, szerintem ez alap dolog, különben honnan tudnák hogy kit nem szabad felvenni?

2022. jún. 21. 13:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is pont feketelista a neve, igenis van olyan cég, nem is egy, ahol létezik ilyen lista. Én dolgoztam egy nagy multinál, ahol nagyon jóban voltam az egyik HR-essel és ő mesélte, hogy igenis létezik a nyilvántartás, ahol feljegyzik, ha valakit messziről el kell kerülni.

Ez lehet olyan ember is, aki már dolgozott náluk, de felkerült olyan is a listára, aki vállalhatatlanul viselkedett az interjún, vagy az interneten.

2022. jún. 21. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
Egy cég had döntse el kivel akar dolgozni. Aki interjún buta, hülye, bunkó vagy egyéb okból kerülendő munkavállaló az megy a listára.
2022. jún. 21. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!