Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állami szférában van feketelista?

Állami szférában van feketelista?

Figyelt kérdés
Szerintetek állami szférában van feketelista? Tud valaki erről valamit? Pl. ha valaki próbaidő alatt mond fel.. érdemes más munkakörbe pályázni? Vagy ha más, de hasonló területre pályázik szokták nézni? Az interjún érdemes erről beszélni miért volt az ember csak nagyon rövid ideig egy bizonyos helyen, ha hasonló terület?

#feketelista #munkavallaló
2022. ápr. 29. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmi alapján biztos nincs. Más kérdés az, ha mondjuk valahonnan fegyelmivel rúgtak ki.
2022. ápr. 29. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Elvileg nincs, gyakorlatilag meg mindenkinek vannak "ismerősei".
2022. ápr. 30. 08:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, én olyasmire gondolok, hogy próbaidő alatti felmondás miatt egy következő jelentkezésnél már nem hívnak be. Magyarul rögtön kukázzák az önéletrajzot.
2022. ápr. 30. 12:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell ahhoz fegyelmi kirúgás, vhol presztizs dolgozni es gondolom úgy vannak vele ha egyszer vki elmegy az ne jöjjön vissza semmilyen indokkal.
2022. ápr. 30. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudok ilyenről.

Én dolgozom olyan kollégával, aki egyszer már innen elment. Volt lehetőség, visszajött, visszavették, mert elégedettek voltak annak idején a munkájával. Mondjuk nem próbaidő alatt ment el, az tény. Viszont olyan is volt, aki hiába szeretett volna visszajönni, nem vették vissza. Ott a munkavégzéssel volt a múltban probléma.

2022. máj. 2. 05:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Attól is függ gondolom melyik resz..
2022. máj. 3. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Van ahol presztízs dolgozni ott gondolom nem akarnak átjáró hazat
2022. máj. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!