Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » HR-esek szoktak feketelistázni?

HR-esek szoktak feketelistázni?

Figyelt kérdés
Egy cégnél kaptam szóban ajánlatot, majd küldtek egy emailt, hogy írjam le az adataimat szerződéshez, de én addigra már elfogadtam egy másik cég ajánlatát, így ezt jeleztem, hogy már tárgytalan a dolog. Ilyenkor van valami lista, hogy "ő farok volt"? Arra gondolok, hogy esetleg ha később jelentkeznék hozzájuk (mert amúgy szimpatikus volt a cég), akkor lehet ennek nyoma?
2014. júl. 8. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Természetesen benne maradhat a rendszerükben, hogy milyen előéleted volt náluk. Van, ahol erre nagy hangsúlyt fektetnek, de egy ezres multinál nem lesz túl érdekes, ha szerződés előtt ejtetted őket.
2014. júl. 9. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
53%
Ha csak kaptál ajánlatot, akkor azt nem fogadtad még el, vagyis nem voltál "farok". Ez úgy szokás amúgy, hogy betelefonálsz ilyenkor, hogy kaptál egy másik ajánlatot, köszönöd szépen, szimpatikusak voltak, de a másikat nem lehetett visszautasítani. És akkor tényleg feddhetetlen vagy.
2014. júl. 9. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!