Mikor szokták megmondani, hogy mennyi fizetést adnak?
Figyelt kérdés
Állásinterjú 2. körén vagyok túl, és csak kérdezték a bérigényem, de nem mondják mennyit adnak.
Hogy szokott ez lenni, ha felhívnak, hogy felvettek akkor mondják meg telefonban, vagy behívnak béralkura, és ha nem felel meg az összeg, akkor nem megyek oda?
2014. júl. 4. 18:39
1/7 anonim válasza:
Közvetlen első fizu után. Mondom, hol a többi ? Erre aszondja esz beszéltük meg -.- Mondtam pá
2/7 anonim válasza:
Általában, ha felvételt nyertél mondják meg.
3/7 anonim válasza:
Szóba sem állok olyannal, aki nem mondja meg pontosan, hogy mennyit fizet. Nem hogy második kör! Idióta vagy.
4/7 anonim válasza:
Kedves #3: egy rendes munkahelyen te mondod meg, hogy mennyit akarsz keresni, nem pedig a szokásos gyári melós, 500 nettós órabért adunk, ha nem tetszik keresünk mást megoldás működik.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, Kikérem magamnak a leidiótázást! Igen, lehet te gyári munkás vagy, de én meg pályakezdő, és kérdezni szokták, hogy mennyi a bérigény. Mivel még nem volt munkahelyem, csak interjúra járok, ezért tettem fel a kérdést, hogy mikor mondják meg, hogy mennyit adnak? Nyilván azért kérdik, mert ha meg tudják adni, és megfelelek, akkor felvesznek.
Úgyhogy kérem, olyanok írjanak, akik rutinus állásinterjúra járók és akiket már felvettek, ne órabérben dolgozók. Köszönöm.
2014. júl. 5. 12:08
6/7 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogyan függ össze ez a gyári munkával vagy az órabérrel. Én se vagyok gyári munkás, és drága az időm, épp ezért nem pazarolnám olyan komolytalan munkaadókra, akik utaztatnak és csicskáztatnak már az előtt, hogy egyáltalán lehetne tudni, mennyire komoly az ajánlatuk.
7/7 anonim válasza:
Változó. Egyik cégnél, ahol voltam, a személyes interjún közölték mennyit tudnak adni. Egy másik vállalatnál viszont egészen addig nem tudtam mennyi lesz a fizetés, ameddig konkrét állásajánlatot nem kaptam a sikeres kiválasztás után. Legkésőbb ajánlattételkor értesíteniük kell a béredről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!