Munkáltató többszörösen a feketelista.hu oldalon ti maradnátok itt?
Csak röviden: ismerjük a NAV által igazgatott feketelista. hu oldalt tudható hogy pénzügyi munkaügyi csalás hiányosság visszaélés miatt lehet oda felkerülni (adótartozás visszaélés feketemunkáltatás stb)
A munkáltatóm jó ideje fenn van de most csavar: a munkáltatóm fenntartója is felkerült (uis én egy olyan cégnél dolgozom amelyet egy nonprofit szervezet üzemeltet). Na mindkettő fenn van a közvetlen munkáltató cégem is (eddig is fenn volt) és most a fenntartó nonprofit szerv is felkerült.
Nem tudni miért került fel, de a kérdés: ti mezei dolgozóként maradnátok ilyen helyen?
Kíváncsi lennék ha direktben rákérdeznék miért kerültek fel mit szólnának.
"Kíváncsi lennék ha direktben rákérdeznék miért kerültek fel mit szólnának." -Kétlem hogy igazat mondanának :D Letudják azzal hogy semmit nem mond vagy bekamuzza hogy tévedés vagy hasonló.
Amúgy én se maradnék, rossz tapasztalatom van ezzel. Voltam egy cégnél aminél elég nagy adócsalásra derült fény aminek híre is ment, ami miatt elég nehezen tudtam elhelyezkedni később. Mivel középvezető voltam valamiért azt hitték biztos tudtam róla, közöm volt hozzá és nem vettek fel. Volt aki vissza is írt, hogy köszönik az önéletrajzom de a korábbi munjahelyem miatt nem szeretnének alkalmazni. Lehet ha nem a környéken kerestem volna munkát nem számított volna de vidéki városban ezzel elég nagy hátrány ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!