Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A telekomnál másnéven (Thome)...

A telekomnál másnéven (Thome) -nál van a fekete listának elévülés idelye? Bövebben lent!

Figyelt kérdés
Az van hogy anya 9 éve volt a T-Home-nál tv csomagunk volt és vezetékes telefon sok volt a szamla a telefon végett igy lekapcsolták mert nem fizzetük most online rendeltem egy telefont a T-homtól és irva van hogy Szerdán 9 és 17 óra között van a kisszállitás stb De a telefonnál ott van hogy rendelés státusza és oda van irva hogy Jováhagyás alatt* gondolom ellenorik anyukámat meg stb! A számla azota nem lett törlesztve es igy nemis nagyon kerestek minket ezaz egesz 9 éve volt szerintetek megadják majd azta telefont amit rendeltem vagy a fekete lista miatt anya miatt nem?!! Sokan mondjak hogy 5 év alatt elévül ezis habár nem hiszem!! Van olyan akki ezt tudja? vagy t-homos?

#T-Home #feketelista #Elévülés idő
2017. máj. 7. 12:21
 1/6 A kérdező kommentje:
A telefont egyébként pénteken rendeltem!
2017. máj. 7. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Anyukád tartozása miatt te egész biztosan nem vagy fekete listán. A "Jóváhagyás alatt" sok mindent jelenthet, ha pénteken adtad le a rendelést, simán előfordulhat, hogy azt csak a következő munkanapon dolgozzák fel.
2017. máj. 7. 14:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen én biztosan nem vagyok fekete listán de a telefont anya nevére rendeltem igymivel én még csak 17 vagyok azert kérdeztem az elévülés idöt stb
2017. máj. 7. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nem volt a kérdésedben, hogy anyukád nevére rendeltél telefont, így kicsit más a helyzet.

A telefonszolgáltatásra vonatkozó szerződésekből keletkezett tartozások elévülési ideje egy év. viszont ha a tartozás 2014. március 15. előtt keletkezett, az elévülést egy felszólítólevél is megszakítja.

Ha egészen biztos, hogy eltelt több, mint egy év anélkül, hogy fizetési felszólítást kapjatok, a tartozás nem lett átadva behajtónak, nem indult végrehajtás, akkor elévült.

Az elévülés azt jelenti, hogy a tartozás bírósági úton már nem követelhető, de maga a tartozás nem szűnik meg.

Anyukád akár rajta lehet egy belső listán és megtagadhatják a szerződéskötést, amíg a tartozását nem rendezi.

2017. máj. 8. 02:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem ezek szerint vagy elutasitanak vagy pedig sikerül :D

Köszönöm a válaszodat!

2017. máj. 8. 06:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma már munka nap van majd kiderül!
2017. máj. 8. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!