Mi a véleményetek a magyar Fekete Péntek "fergeteges" akcióiról?
Nevetséges szemfényvesztés, minimális kedvezmények?
Vagy találkoztatok valami igazán akciós ajánlattal?
Átverés! Becsapás!
Ez is olyan tipikusan magyaros.
Az én tapasztalatom:
első helyen simán átvertek, vihettem vissza a rossz (nem működő) terméket. 144 ezerből őkaptam vola rá hatakmas 10 ezer kedvezményt.
Másik helyen a szolgáltatás nem kezdődött meg, ha akciós kódot beírtad.
Harmadik helyen a hiperszuperhatalmas 80 % árengedmény a 200 ft-os plüssszarokra vonatkozott, saját termékkínálatukra (műszaki cikkek) volt vagy 5-6 %-os engedmény, már amire, csupa raktári hulladék termékre.
Az egész egy rohadt nagy átverés!
Szerencsére adott a válogatás lehetősége! Itthon is volt jó pár termék, ami egész évben tartotta a 50+e-es árát, most meg hosszá lehetett jutni 20e alatt.
Persze a cégek többsége csak le akarja húzni a vásárlókat!
Tavaly vettem egy barkácsgépet 83 ezerért, tegnap néztem, hogy 60 ezerért volt ugyanaz a gép ugyanabban a webáruházban, persze 99 ezerről leértékelve. Gondoltam, hogy még a tavalyi árhoz képest is milyen jó kedvezmény. Aztán megnéztem ma is csak úgy kíváncsiságból, hogy mennyiért adják. 65-ért :)
Voltak más "hatalmas" leárazások is. Egy másik barkácsgép 54 ezerről volt leértékelve 40 ezerre, de másik webáruházban a mai napon is 38,5 ezerért lehet ugyanazt kapni.
Úgyhogy szerintem parasztvakítás az egész.
6500-ról 13 000-re, majd akciósan 8200 ! :-)
Super!
Azért nem úgy megy ez, hogy mindig talál jó vételt az ember. Ha tudatosan keres az ember, szerintem igen, megtudta venni jelentős kedvezménnyel. Az más kérdés, hogy Magyarországon ez a kultúra még nem honosodott meg. Nem tépik ki egymás kezéből az Xbox-ot vagy Playstationt, nem verik szájba a másikat az utolsó Iphone-ért, nem tapossák egymást agyon az üzletben és a parkolóban sem lövöldözünk még egymásra, mint Amerikában.
Van hová fejlődnünk emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!