Mennyi idő alatt szállít ki egy csomagot a magyar posta ami külföldről jön?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy csomagot az aliexpressen. Három hét alatt ide ért a csomag Hong Kongból. Viszont már több mint egy hete az van nyomkövetőn, hogy a "Célországban megérkezett". Elméletileg tehát itt van az országban, de hogy hol van, hogy vámolnák, vagy mit csinálnak vele, arról semmi. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott is csak ezt hajtogatják amit amúgy is bármelyik nyomkövető oldalon látok.
Kérdeztem hogy meg van e még a csomag. "Biztos megvan." Ez volt a válasz. De hogy hol van, mit csinálnak most vele, arra nem mondtak semmi.
2016. nov. 16. 12:17
1/1 anonim válasza:
a posta egy kalap sz.r
várhatsz még akár heteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!