Hol található meg a Posta honlapján a Biharnagybajom postájának nyitva tartása?
Figyelt kérdés
Bocsi, lehet kiveri a szemem, de egyszerűen hiába böngészem a posta.hu oldalt, nem találom se Magyarország postáinak listáját, se azok nyitva tartását.
Az oldal "nagyítós" keresőjével is próbálkoztam, hiába. Hülyét kapok már ettől a nyomi hivataltól, személyesen is nehézkesek, de a honlapjuk főoldaláról is már a reklám zúdul az emberre, a fontos információkat elrejtik... :(
Valaki megírná, hogy merre, melyik menüponton belül keressem...?
Köszönöm a segítséget előre is!
2016. nov. 9. 15:32
1/3 anonim válasza:
Én is csomót szerencsétlenkedek még az új weboldallal, de ezt már megtaláltam :) Jobbra fent az Én postám - Belépés alatt van a "Népszerű szolgáltatások", és ha afölé mész, ott a Posta-és szolgáltatáskereső".
2/3 anonim válasza:
Ha máshogy nem megy,a google térképen megkeresed a Biharnagybajomi posta ikonját,ráklikkelsz és mutatja a címet és a nyitvatartási időt,tehát 8-16-ig.
3/3 anonim válasza:
És arra az egyszerű megoldásra nem gondoltatok, hogy beírjátok a Google-ba: Biharnagybajom, posta ?
Íme:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!