Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik futár céggel kézbesíti...

Melyik futár céggel kézbesíti az Aliexpress Magyarországon a csomagokat? És mi történik akkor, ha nem vagyok otthon kézbesítés kísérletekor?

Figyelt kérdés

ma 08:25
 1/5 Tibcsikeh válasza:
Posta. Kiviszik újra később.
ma 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem biztos, jött már kétszer Express ONE-nal Alis csomagom (meg persze Magyar Postával is sokszor).
ma 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:

hozzánk már egy jó ideje (hála a jó égnek...) nem a posta hozza az alis csomagokat, hanem az expressone.

Felhív a futár, ha kéred beadja a szomszédba vagy én már azt is kértem, hogy csak dobja be a kertbe :D De gondolom kihozzák újra ha nem vagy otthon.

ma 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
99% ban Express one hozza, de nekem jött már DPD-vel és Magyar Posta is néha szállítja. A futárok engem mindig felhívnak mielőtt ide érnek. Az Expressnél mindig egy futár hozza így már jól ismerem, vele megbeszéltem hogy ha nem tud elérni nyugodtan dobja be a kerítésen, megmutattam hogy hova tudja bedobni ahol a kutya nem fér hozzá semmilyen módon.
ma 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Amiket Choice-ban vásárolok, azokat vagy DPD vagy ExpressOne hozza, máshogy meg nem is vásárolok, mert igy nem csesztet a posta vámolással(lehúzással), meg nagyon gyors, 15.-ei rendelés is holnap jön, már a futárszolgálatnál van, de nagyon max 10 nap, volt már 7 nap is, de ilyen 7-9 nap általában.

DPD futár már ismeri a mamát, kapásból őhozzá viszi, expressone meg hív, aztán mondom neki hogy hova vigye stb.

ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!