Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A magyar informatikusoknak...

A magyar informatikusoknak miért van ekkora arcuk?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Mindenféle szarnak elmondják itt az indiai munkaerőt. Mintha mi arról lennénk híresek hogy világhírű egyetemeink lennének........

2022. jún. 3. 20:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15%

Úgy érted, hogy interneten?:) Mert én csak ott tapasztaltam. Egyébként baromi egyszerű.

Eleve a magyarok többsége frusztrált és indokolatlanul beképzelt.

Most a burokban élő, nem épp kiváló szociális képességükről és sportosságukról híres informatikusnak ideális terep az internet, ahol szövegelhetnek okoskodhatnak. Nyilván ha olyan stílusban tennék ezt az utcán, mint mondjuk a PC fórumon vagy más oldalakon, nyakon vágnád őket, interneten meg nincs tétje.

Reméljük, egyszer megtanulnak normálisan viselkedni és normális kiejtéssel angolul beszélni, nem csak makogni.

2023. aug. 24. 14:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Nagyjából minden sztereotípia benne volt a 21-es válaszban, ami már nagyon régóta nem állja meg a helyét.
2023. aug. 25. 10:50
 23/23 anonim ***** válasza:
amúgy 21-essel egyet értek, pedig informatikus vagyok, de engem is felidegesít pl. redditen a sok élettelen.
2023. szept. 14. 10:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!