"Ha akkora ászok lennének akkor a cég megadná nekik az emelést amit kérnek!"
Ha egy ceg minden evben adna 30%+ emelest az alkalmazottainak, akkor eleg hamar csodbe menne.
2022. jún. 3. 20:59
12/23 anonim válasza:
Mert olyan fizetéseket kapnak, hogy senki sem hiszi el és hazugnak nevezi őket.
Az sem segít a helyzeten, hogy versengenek értük a munkáltatók.
2022. jún. 3. 21:00
13/23 anonim válasza:
Nincs nagyképük, egyszerűen az indiaiak 95%-a hasznavehetetlen.
2022. jún. 3. 21:03
14/23 anonim válasza:
Korunk söpredéke, az internet és a távmunka által kitermelt suttyók, a nyugat kapcarongyai. 20 éve még a tirpákiából külföldre kiáramló kapálóseregek alkották ezt a réteget, most csatlakoztak hozzájuk az itthoni IT szakik. Én is külföldi cégtől kapom a fizetésemet, mert átjárok Ausztriába, mégse verem magam arra, hogy milyen okos vagyok, mert kapok havi 3100 Eurót +13., 14. havi fizetés. Örülök neki, de látom nap mint nap mi történik amióta megnyíltak a kapuk, a csőcslék miatt ég is a pofám. Ugyanez az IT, az internet és a távmunka újabb kapukat nyitott meg, kitermelte az újabb szemetet.
2022. jún. 3. 21:45
15/23 anonim válasza:
14es ugy latom kicsit savanyu a szolo nemde?
2022. jún. 4. 05:25
16/23 anonim válasza:
Dolgoztál már indiaiakkal? Én igen. Teljesen igazuk van azoknak, akik nem szeretik őket.
2022. jún. 4. 11:52
17/23 anonim válasza:
#14 3100 euro Ausztriában? Az böven átlag alatti bér, érdekes lenne ha erre a fizetésre "vergödnél", én meg sem említeném ha ilyen aprópénzért dolgoznék xD Na eriggy vissza mosogatni még 11 óra és lejár a müszakod. Üdv szintén Ausztriából
2022. jún. 6. 11:55
18/23 anonim válasza:
#17 az érdekes lenne ha átlag alatti lenne, ugyanis br 30 ezer Euro az éves átlagfizetés Ausztriában, miközben nekem a nettóm majdnem másfélszer ennyi. Egyébként mit keresel analfabétaként Ausztriában, átkavarodtál valahogy a zöldhatáron? Vagy te is egyike vagy a tirpák kapáloómajmoknak? Nem csoda, hogy bujkálni kell kint magyarként, jó hírünket viszitek.
2022. jún. 6. 18:08
19/23 anonim válasza:
az a tapasztalatom, hogy csak interneten vagy telefonon olyan rohadt flegmák és beképzeltek, szemtől szemben már nem olyan nagylegények.
egyébként meg nem sok szociálisan fejlett, kiválóan kommunikáló informatikust láttam eddig életem során, a többség baromi frusztrált volt, de hogy miért, azt ne kérdezd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!