Ezt csak én érzem övön alulinak a cég részéről, vagy tényleg az?
Az utóbbi 3 hónapoban depressziós voltam családi okok miatt amire rájött még az autizmus diagnózisom egy hónapja.
A főnök meg a kollégák meg nem találtak elég motiváltnak, meg szociálisnak az utóbbi időben és kirúgott a főnököm.
Egy hónap a felmondási idő, de a jelenlegi állapotomban annyira a padlóra kerültem, hogy pszichiáterhez is beutalt a háziorvosom, illetve többször az öngyilkos lelkisegély tartott életben.
Erre mivel pár napja betegszabin vagyok a fenti stressz stb miatt, most keresnek privátban, hogy ne hagyjam őket cserben, meg dolgozzak még addig ami még van az utolsó munkanapomig. Mert egy csapat vagyunk.
Tud a főnök az autizmusomról, meg hogy ilyen nehézségeim voltak.
ha tényleg ismeri a problémáid, elmegy az ilyen ember a picsába.
Sok sikert, és kitartást. Tudom, hogy a problémáid nem oldja meg, de a rendszeres sport elvileg fölszabadít olyan hormonokat, amik segítenek a depresszió leküzdésében, és jelenleg nagyon jó az álláspiac, biztosan gyorsan találsz majd munkát. hajrá!
Részben megértelek téged is. De részben meg munkatársaidat is, mert valószínű őket sz0patod és kell bemenniük a szabadnapjukon, ahol lehet pl. Családi programjuk lenne.
És Ez nem támadás ellened!! Tudom, hogy nagyon nehéz lehet most neked.
(A kommentem nem vonatkozik arra az esetre, ha multinál dolgozol és min. 50-en eltudnák végezni a munkádat! )
5-ös vagyok. Akkor ha úgy otthon tudsz maradni, hogy nem szopatsz senkit. B4sszák meg, hagyjanak téged békén.
(Nem tudom hány éves vagy, vagy mennyire érzed egyedül magad, de TikTokon nagyon sok embert találsz autizmussal és sok-sok hasznos tippet is tudnak adni. )
Ez nehéz helyzet mert ők úgy vannak vele hogy van egy munka amit el kell végezned,elégedetlenek a teljesítményeddel ezért megválnak tőled.A vezetőséget pont nem érdekli hogy neked éppen mi bajod van,ez egyéni szocprobléma,itt az a kérdés hogy tudod-e csinálni a munkát vagy nem?
A főnököt is meg lehet érteni ebből a szempontból de emberi oldalról megpróbálhatott volna segíteni ha akart volna.Pl figyelmeztetett arról a kirúgásod előtt hogy nem elégedettek,szedd össze magad mert rossz vége lesz?Meg az utolsó egy csapat vagyunk szövegnél hát én nem tudnám eldönteni melyik 20 káromkodást használjam a véleményem kifejezésére.
Sajnos ez a világ ilyen,a munkáltatók nem azért vannak hogy jól érezzék magukat az emberek hanem azért hogy profitot hozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!