Megéri munkaközvetítő cég által dolgozni egy gyárban, ha többet kereshetsz? (van ennek valami buktatója a munka vállaló részéről)?
Figyelt kérdés
Adott egy gyár, ahol kB 140+cafeteriat keresnek. 2 műszakos melóval.6-18,18-6. Lehetséges ez egyáltalán? A pótlékok csak ennyire dobják meg a fizetésüket?
Én is itt dolgozhatnék, de munkaközvetítő által. Ő 320-360 nettót mondott, viszont csak bruttó 200-ba lennék bejelentve? Ez igazából nem is legális nem? És ugyanúgy 2 műszakban lennék, mint ők.
Nem szeretném, hogy átverjenek.
2022. máj. 6. 10:54
1/5 A kérdező kommentje:
Ő 320-360 nettót mondott, viszont csak bruttó 200-ba lennék bejelentve.* Kijelentés akart lenni.
2022. máj. 6. 10:55
2/5 anonim válasza:
Szerinted ha a saját dolgozó 140-et kap akkor majd neked 360-at fog adni a közvetítő? Nálunk ez úgy működik, hogy kb. 2 órára bejelentik őket az erre arányos minimálbérért és zsebbe kapják a fizut hetente. Csakhogy: nincs szabadság, nincs táppénz, nincs kimaradás, késés, teljes mértékben a munkaközvetítő kénye kedve szerint vannak kiszolgáltatva. És ne aggódj, a közvetítő simán lenyúl annyit a fizudból amennyit nem szégyell, aztán ha nem tetszik mehetsz ahova akarsz...
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy éri meg nekik ezért kérdeztem, mert fura.
A gyárnak és a közvetítő cégnek miért jobb ha engem alkalmaz?
2 órára jelentenek be? Az azért elég gáz.
Ettől a lenyúlástól én is tartok.
2022. máj. 6. 12:03
4/5 anonim válasza:
"közvetítő, bruttó 200ra jelent be nettó 320at ad" nálam itt bukna a sztori.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, én is ez miatt nem bízom benne. Főleg, hogy ezt nem a 3.-ik beszélgetés alkalmával kellene tudatni a jelentkezővel. Ki tudja később még milyen fontos információk derulnének ki..
2022. máj. 10. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!