Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet ez a cég csaló és engem...

Lehet ez a cég csaló és engem ezért büntethetnek?

Figyelt kérdés

Audiba vettek fel dolgozni, de munkaerő közvetítő által és kiderült, hogy a cég csak minimálbérre jelent be és a többit zsebbe fizeti ki. Ezt komolyan megteheti? A szerződés is olyan semmilyen, mint egy sablon és továbbá a munkaköri leírásnak nincs köze a pozícióhoz amire felvettek.

A másik ha meg esetleg lebuknak ezzel a gyakorlattal akkor engem is büntethetnek?

Ti mit tennétek a helyemben?

2022. febr. 13. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Ilyen ajánlatot élvből nem fogadok el. Ez kb adócsalás kategória. Ha a NAV megtudja kézbe is kapsz pénzt akkor azután is kell adóznod. Nem tehetik meg ezt az alvállalkozók, de megteszik mert tudják a módját a jogok kijátszásának és azt is tudják sok a szerencsétlen birka, meg a rákényszerült ember.
2022. febr. 13. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Erősen kétlem amúgy hogy az Audi olyan munkaero-kölcsönzőket használna, akik adócsalók lennének, pláne ilyen amatőr módon. Nekem kissé sántít ez így.
2022. febr. 13. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Nyomjad fel őket :D
2022. febr. 13. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Làtatlanban nem ìtélkezem de a Szerződésedben mekkora összeg van? Amúgy simán kinézem, hogy itthon ilyeneket lehetséges meg csinálni. Mert mindenki csak tűr, de nem szól a hatóságoknak érte.
2022. febr. 14. 05:57
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Ez egy ezeréves csalási forma, a vagyonvédelemeben még ma is mindennapos.

Kérdező, amit tehetsz, hogy feljelented őket, illetve jelented az Audinál is őket a vezetőségnek.

Megbüntetni nem fognak, de arra készülj fel, hogy a következő 5 évben kereshet a hatóság, tanúvallomás miatt, ha meg bevallod a tényleges jövedelmet még a NAV is felkereshet az elmaradt adótartozások miatt.

Ma már nem fizetnek annyit, hogy megérje ilyen formában dolgozni.

2022. febr. 14. 07:40
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Ha ennyire fáj z igazság minek kérdezel? És hiába vannak a válaszok lepontozva teljesen igazuk van, de csak nyomkodd szépen a piros X-edet
2022. febr. 14. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

"Ez egy ezeréves csalási forma, a vagyonvédelemeben még ma is mindennapos."

Még a NAV épületeit is így védték :)

2022. febr. 18. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!