Ha a HR részéről lesz éves elégedettségi beszélgetés, akkor szóvátehetem a bérelégedetlenségemet?
Idén kaptunk emelést, viszont ez az összeg le sem követi az infláció mértékét (6%-ot kaptunk), így a ma kevesebbet keresek mint tavaly ilyenkor, közben a rám jutó munkarész és felelősség 1,5x annyi lett mint tavaly ilyenkor.
Szóvá tehetem ezt a HR felé? Mire számíthatok?
Van olyan, aki hasonlóan a HR felé jelezte a bérelégedetlenségét? Mi lett az eredménye?
Érdemes őszintének lenni ezeken a beszélgetéseken ha normális nagy cégnél dolgozol. Nálunk is volt ilyen és látszik, hogy próbál változtatni a cég.
Amit tanácsolni tudok, hogy ne cak ezt mondd, hanem, hogy mik azok a dolgok amik nem tetszenek és ne csak panaszkodás legyen hanem adott esetben ötleteket is adj, hogy te hogy csinálnád.
munkarész és felelősség 1,5x annyi lett mint tavaly ilyenkor
Előléptetéssel nem járt? Vagy előtte nem voltál egyáltalán kiterhelve most pedig megnyomták a feladatok számát?
Ha valósan nőttek a feladataid, már-már túlterhelnek, de előléptetést és normális fizuemelést nem kaptál én felmondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!