Oké, hogy november 1. nappal hatályba lép az oltásra
kötelezhetőség a munkáltatók részéről, de?
Figyelt kérdés
De ez mikorra válik betonbiztossá? Eltörölhetik időközben, vagy mi lesz? Közszféra az tuti (eddig), de úgy tudom a szakszervezetek tiltakoznak. Mikorra lesz valami eredmény, ha lesz?
December 15. illetve Január 31-ig azért van még idő, változhat százszor.
Betonbiztossá vált. Kit érdekel, hogy tiltakoznak? Kormányzati döntés, kész!
2021. okt. 29. 11:27
2/28 A kérdező kommentje:
Esetleg egy nem 2.5 pipás válaszadó válasza? :)
2021. okt. 29. 11:45
3/28 anonim válasza:
Mi van diszkriminatív vagy? Nyugodj bele nem lesz megváltoztatva.
2021. okt. 29. 12:02
4/28 A kérdező kommentje:
Pont hogy engem is érint... azért kérdezem. Egy közszférás.
2021. okt. 29. 12:07
5/28 anonim válasza:
helyesnek tartom, hogy végre a hisztis emberek miatt mások nem szívnak. Egy irodába bekerül egy oltatlan, és kész a káosz.
Tessék másokért is felelősséget vállalni és elmenni oltakozni
2021. okt. 29. 12:08
6/28 A kérdező kommentje:
#5 már megint egy csőlátású fideszes... bekerül az irodába az oltatlan, 2-3 oltott közé. Kit zavar? Az oltás megvéd nemde? Akkor mit féltek? Ja, hogy a szomszéd tehene is dögöljön meg alapon gondolkodtok...?
2021. okt. 29. 12:11
7/28 anonim válasza:
oltasd be magad b+ ne a gyiket rinyáld tele! Senkit nem érdekel, hogy mi tetszik neked és mi nem. Oltatod magad vagy hagyd el a társadalmat MOST!
2021. okt. 29. 12:16
8/28 anonim válasza:
egyem a szíved, neked van csőlátásod és 90 alatti IQ-d....
Nem szívem, csak nem hisztizni kell, hanem MÁSOKÉRT is felelősséget vállalni. Az oltás ENGEM megvéd, de ha én szétfertőzlek (hiába tartom be a a szabályokat) és te bekerülsz a kórházba, mert hisztis vagy, akkor az már te felelősséged
amúgy MZPS-s vagyok. csak felfelé!
2021. okt. 29. 12:19
9/28 anonim válasza:
Nem vagyok beoltva, nem is szeretek politizálni..De! Boltos vagyok és a Covid témát félretéve tavaly lényegesen kevesebbet voltam beteg a maszk miatt. Nekem sem tetszik, nem kapok levegőt, kellemetlen, kiszárad az arcom és irritált lesz, de szerintem ez nem egy rossz dolog. Sajnos nem mindenki rendelkezik megfelelő higéniával vagy éppen nem tanulta meg, hogy a kezünket oda kell tenni tüsszentésnél/köhögésnél.. Így a maszk engem nem fog zavarni. Az oltásra való "kötelezést" pedig szerintem nem fogják már megváltoztatni. Már mindenki tudja, mindenki háborog és józan ésszel belegondolva, ha engednek a tömegnek, akkor a tömeg mindig azt fogja hinni, hogy igaza van és ha megfelelően hisztizik, akkor véleményt változtathat. Szép kis tüntetések lennének belőle.. Mondom, nem szeretek politizálni, mert csak vitát szül (nem is azért nem akarom az oltást felvenni, ha kötelező lesz akkor nyilván fel fogom), de vannak dolgok, amik a jó célt szolgálják és tudomásul kell venni, hogy a többség érdekeit nézik és mindig lesz X%, akinek ez nem tetszik! El kell fogadni mindent ahogy van. Ha pedig nem, akkor kiállhatok az utcára kiabálni a politikai álláspontomat, de valószínűleg idegösszeroppanás miatt hamar vinnének a legközelebbi szoc.otthonba..
2021. okt. 29. 12:32
10/28 anonim válasza:
Szerintem a kérdező menjen Romániába! Ott majd meglátja micsoda jólét van az oltatlanok között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!