Oké, hogy november 1. nappal hatályba lép az oltásra kötelezhetőség a munkáltatók részéről, de?
De ez mikorra válik betonbiztossá? Eltörölhetik időközben, vagy mi lesz? Közszféra az tuti (eddig), de úgy tudom a szakszervezetek tiltakoznak. Mikorra lesz valami eredmény, ha lesz?
December 15. illetve Január 31-ig azért van még idő, változhat százszor.
Az oltottak is betegek lesznek és fertőznek is, innentől kezdve mi értelme kötelezővé tenni??? OK, értem a pénz mozgatja az eseményeket és a vakcinagyár termelését is el kell adni valakinek.
Most a 4-edik oltásról beszélnek, később pedig 3-4 havonta emlékeztető oltásról, az elején még ingyenes, utána meg fizessél érte, hogy megkapjad és ne rúgjanak ki a munkahelyről...
2 hónapja kaptam meg az első oltásomat, a mellékhatások még mindig megvannak pl. arczsibbadás, részleges bénulás, néha elmegy a hallásom, élelmiszer allergia, fáradékonyság álmatlansággal társulva, stb.
Erre most kötelezik, hogy lövessem magam akár 3 havonta is ezzel a szarral?????
ezért sosem kell majd fizetni, de kifogást könnyű találni.
Azok meg nem lehet, hogy nem mellékhatások, hanem MÁS miatt alakultak ki? Orvosnál voltál?
Nekem pl semmilyen mellékhatása sem volt egyiknek sem. Semmi. Pedig nem pfizert kaptam.
"Az oltottak is betegek lesznek és fertőznek is, innentől kezdve mi értelme kötelezővé tenni???"
Hányszor elmondták már, hogy az oltottaknál kevésbé súlyosan zajlik le a járvány és csak nagyon kevesen kerülnek közülük kórházba szemben az oltatlanokkal, de látom nem sikerült odafigyelni mikor mondták.
Ezt már nem fogják eltörölni, szóval, ha nem akarsz oltást ideje új helyet keresned (Nyilván nem a közszférában) ahol nem köteleznek oltásra.
Mellesleg én be vagyok oltva, de szerintem mindenkinek a saját döntése. Ha elkapom a koronát több esélyem van rá, hogy megússzam egy kis lebetegedéssel esetleg tünetmentes legyek, innentől mindenkinek a saját dolga, hogy felveszi-e az oltást vagy sem.
3 havonta negyedével csökken az ellenanyag, akik átestek, annak rohamosabban. Ezért is kell az ismétlő oltás pár havonta.
Amíg lesznek hisztis emberek, addig bizony kell járni és nem lépünk tovább az életben. Ez van.
nekem nyolc, majd keress munkát.
A munkaügyin még mindig sok ember van, majd ott testvéri alapon megosszátok egymással a koronát és pampoghattok
"Hányszor elmondták már, hogy az oltottaknál kevésbé súlyosan zajlik le a járvány és csak nagyon kevesen kerülnek közülük kórházba szemben az oltatlanokkal, de látom nem sikerült odafigyelni mikor mondták."---Attól, hogy egy hazugságot sokszor elismételsz még hazugság marad!
Rokonságban 2 olyan is van, akiknek szívritmuszavara lett az oltástól, összeestek és intenzívre kerültek. A zsibbadás, átmeneti süketség is sokaknál jelentkezik.
Mit mond az orvos a tünetekre? "Majd elmúlik."
A mellékhatás tagadók szerint miért van letiltva a hozzászólás a covides cikkek alatt? Nem poénból kérdezem, tényleg érdekelne a véleményed.
jézusom mennyi idióta...
majd a munkaügyin panaszkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!