Oké, hogy november 1. nappal hatályba lép az oltásra kötelezhetőség a munkáltatók részéről, de?
De ez mikorra válik betonbiztossá? Eltörölhetik időközben, vagy mi lesz? Közszféra az tuti (eddig), de úgy tudom a szakszervezetek tiltakoznak. Mikorra lesz valami eredmény, ha lesz?
December 15. illetve Január 31-ig azért van még idő, változhat százszor.
"Hányszor elmondták már, hogy az oltottaknál kevésbé súlyosan zajlik le a járvány és csak nagyon kevesen kerülnek közülük kórházba szemben az oltatlanokkal, de látom nem sikerült odafigyelni mikor mondták"
Akkor én ez alól kivétel vagyok. Ugyanis a teszt szerint és védettségi kártyám is volt amig le nem járt én átestem a viruson többnyire tünetmentesen. Aki átesett az miért is oltsa magát? Pláne hogyha gy már védve van a szervezet. Jah mert lesz mutációk? Akkor arra már a vakcina sem lesz megfelelő ugyanis ha én átesek egy viruson ami nem influenza hogy minden évben ugyanazok a tünetek akkor a szervezet védekezi rekaciót fog alkalmazni ha újra elkapnám. A szervezet úgy fog hozzá állni mint legelőszőr amikor elkaptam a covidot. tehát akkor nekem miért járt le a védettségi? És miért kell beoltanom magamat?
Nem fog menni, mivel aki nem oltható azt evégett nem bocsáthatják el...
Az államadósságról egyébént ki mit tud?
Mostanában egy szót se hallani róla...
Katona sem lehetsz, nekik is kotelezo.
Es szerintem a vendeglatosok is hamar eszbe kapnak, aztan lassan mindenki..
Renelem te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!