Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Oké, hogy november 1. nappal...

Oké, hogy november 1. nappal hatályba lép az oltásra kötelezhetőség a munkáltatók részéről, de?

Figyelt kérdés

De ez mikorra válik betonbiztossá? Eltörölhetik időközben, vagy mi lesz? Közszféra az tuti (eddig), de úgy tudom a szakszervezetek tiltakoznak. Mikorra lesz valami eredmény, ha lesz?

December 15. illetve Január 31-ig azért van még idő, változhat százszor.

2021. okt. 29. 11:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
40%

"Hányszor elmondták már, hogy az oltottaknál kevésbé súlyosan zajlik le a járvány és csak nagyon kevesen kerülnek közülük kórházba szemben az oltatlanokkal, de látom nem sikerült odafigyelni mikor mondták"

Akkor én ez alól kivétel vagyok. Ugyanis a teszt szerint és védettségi kártyám is volt amig le nem járt én átestem a viruson többnyire tünetmentesen. Aki átesett az miért is oltsa magát? Pláne hogyha gy már védve van a szervezet. Jah mert lesz mutációk? Akkor arra már a vakcina sem lesz megfelelő ugyanis ha én átesek egy viruson ami nem influenza hogy minden évben ugyanazok a tünetek akkor a szervezet védekezi rekaciót fog alkalmazni ha újra elkapnám. A szervezet úgy fog hozzá állni mint legelőszőr amikor elkaptam a covidot. tehát akkor nekem miért járt le a védettségi? És miért kell beoltanom magamat?

2021. okt. 29. 14:26
 22/28 anonim ***** válasza:
25%
és ezek az emberek döntenek az ország sorsáról 4 évente....lol
2021. okt. 29. 14:33
 23/28 anonim ***** válasza:
51%
Nyílt titok ,hogy meg több oltást kell eladni a gyógyszergyáraknak ezért kell még több oltás.
2021. okt. 29. 17:11
 24/28 anonim ***** válasza:
11%
Jézusom hagyjátok már abba, ez már nekem sok xdxdxdxd
2021. okt. 29. 17:42
 25/28 anonim ***** válasza:
66%

Nem fog menni, mivel aki nem oltható azt evégett nem bocsáthatják el...

Az államadósságról egyébént ki mit tud?

Mostanában egy szót se hallani róla...

2021. okt. 30. 01:17
 26/28 anonim ***** válasza:
75%
Oszt, ha vállalkozol akkor mi van? Annak nem kell?
2021. okt. 30. 01:19
 27/28 A kérdező kommentje:
#26 annak nem kell oltakozni, tekintve hogy nincs "főnöke" munkáltatója...
2021. okt. 30. 07:33
 28/28 anonim ***** válasza:
29%

Katona sem lehetsz, nekik is kotelezo.

Es szerintem a vendeglatosok is hamar eszbe kapnak, aztan lassan mindenki..

Renelem te is

2021. okt. 30. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!