Felmondtam próbaidő alatt.Hivatalosan 4 nap fizetett szabadság járt volna.Kipostázták a kilépő papírjaim a bérjegyzékes papíron az áll,hogy mind a 4 nap szabadságot kivettem holott egyet sem használtam fel.Ennek mi értelme volt a munkáltató részéről?
Utolsó jól írja, mivel nem jelezted mikortól nem érvényes a munkaszerződés ezért ők egyszerűen kiadták az első 4 napra amikor nem mentél be a szabit, majd utána a saját oldalukról felbontották a szerződést.
Másik kérdés hogy nem szabályos, mivel a szabadság kiadását 14 nappal előre jeleznie kell a munkaadónak, de tekintettel arra, hogy te se jelezted hogy felmondtál ezért szerintem így egálban vagytok
".Mennyi az esélye,hogy azt oda adják nekem"
Ha nem feketén dolgoztál nekik, akkor a ledolgozott időre bérezés jár. Tehát ha nem fizeti ki a Neked járó bért, akkor a kormányhivatalokban található munkaügyi felügyelőségen tehetsz panaszt. Ők az illetékesen hasonló ügyekben.
és mi az a jó ok ami miatt leléptél hm?
Amúgy a szabadság időarányosan jár. HA te felmondasz egy év előtt a szabadságod egy részét is elveszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!