Állásinterjú előtt még van lehetőség telefonon a bérigényen módosítani? Abban az esetben, ha túl alacsony bérigényt adtam meg.
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 15:49
11/19 anonim válasza:
Aki 50% -al többet ki tud alkudni az nem ilyen stílusban ír.
12/19 anonim válasza:
Ez már jó nagy különbség. De miért nem fogadod el akkor ezt az ajánlatot, ha jól értem, itt már megkapnád ezt a pénzt? Vagy annyival jobb hely lenne a másik?
13/19 anonim válasza:
Ha nem csak bekamuzod, hogy ajánlottak többet máshol, akkor annyit mondjál, amennyivel többért elvállalnád ezt.
Ha kamuzol, és 500-ról 700-750-ra módosítanád, az már elég kemény alku, és kérdés, hogy nem néznek-e hülyének, hogy valóban ennyire nem vagy tisztában a szakterületed bérviszonyaival.
Szerintem ez sehogy nem fest jól, persze be lehet próbálkozni.
Én általában toborzóknak mindig a jelenlegi fizum 120-130%-át mondom be bérigényként, ha nem sürgős a váltás. Ha hajlandóak megadni, akkor rendben van, ha nem, akkor általában maradok, mert mindig van munkahelyváltási kockázat is.
14/19 A kérdező kommentje:
Pályakezdő vagyok alapvetően. Ebből kifolyólag kicsit tapasztalatlan voltam a bérviszonyokat illetően.
2022. máj. 31. 00:33
15/19 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy itt nem kapnám meg azt a pénzt.
2022. máj. 31. 08:50
16/19 A kérdező kommentje:
Csak abban az esetben, ha belemennek a bérigény emelésbe.
2022. máj. 31. 08:51
17/19 anonim válasza:
Azért nem értem, miért ragaszkodsz akkor ehhez az álláshoz. Annyival jobb pozíció lenne? (zárójel, h érdekelne, milyen szakma,meg hol, ahol palyakezdokent 750 bruttó lehet keresni)
18/19 anonim válasza:
Mesélj már haver, milyen pozi az, ahol pályakezdőként Magyarországon reálisan 750000 az alapfizetés? (persze, ha nem vagy valakinek a valakije...) Felalkudni, b+. Röhög a vakbelem.
19/19 anonim válasza:
Talán valami programozói lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!