Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet tenni, ha az állásin...

Mit lehet tenni, ha az állásinterjúztató egy korlátolt idióta és miatta úszik a lehetőség?

Figyelt kérdés

Több alkalommal belefutottam olyanba, akinek lövése sem volt bizonyos dolgoktól mert a HR-es nem tudta mit csinálnak mások, kiszervezett interjú volt vagy csak simán hülye volt az interjúztató.

Utolsó élmény egy díszpinty aki azon akadt fent, hogy nincs mester diplomám. Hiába mondtam, hogy még a régi rendszerben 5 év volt a képzés és egy diplomát kaptunk, ő csak hajtotta, hogy náluk a két diploma alapfeltétel és kell a mester is.

Az embernek elmegy a kedve attól is hogy olyan helyen dolgozzon, ahol ilyenek felvételiztetnek...

De ha egy jó munkalehetőség úszik el emiatt akkor azért kinyílik a bicska, egy hülye miatt nem vesznek fel... kérdezze meg milyen állat akarok lenni, annak több értelme van...

2018. szept. 4. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Pl jelezd a vezetőjének a problémát, hogy ostoba az ember.
2018. szept. 4. 23:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Volt már hogy megírtam, vagy választ se kaptam, vagy egy köszönjük intézkedünk levelet.

Lehet azt hitték fáj, hogy nem feleltem meg az interjún.

2018. szept. 4. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Lényegében semmit nem tudsz tenni.
2018. szept. 4. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Már megint te...
2018. szept. 4. 23:25
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Mit tudsz tenni? Talán az, hogy elmész egy másik helyre dolgozni, mert munkaerőhiány van? Könyörgöm, ne legyünk már ennyire töketlenek. Nem elég, hogy a nyugati bérek és az előállított értékek töredékéért dolgozunk, még neked kelljen fűzni a HR-est?

Ennyi tartással magadban.. azt kell mondjam tipikus magyar vagy.

2018. szept. 4. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
leszarod és mész másik helyre felvételezni. csak ne 1-2 helyre add be a cvdet, hanem vagy 30, olyan helyekre is, ahova nem mennél szívesen, és próbáld a legjobb formád hozni (gyakorolsz az olyan interjúkra, ahova tényleg mennél)
2018. szept. 5. 00:17
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

"Hiába mondtam, hogy még a régi rendszerben 5 év volt a képzés és egy diplomát kaptunk, ő csak hajtotta, hogy náluk a két diploma alapfeltétel és kell a mester is."

Tehát volt egy feltételrendszerük, de te nem feleltél meg neki. Ki a hibás???

Volt olyan csoporttársam, aki 3 szakot csinált egyszerre és nem csúszott ki egyikkel sem az 5 évből. Külön tanterves kérvényezéssel megoldható, én 2-öt csináltam, de nekem soknak bizonyult, így végül csak az egyiket csináltam meg. Illetve szereztem egy Zöld diplomát, ezen a második szakon, tehát nem lehetetlen megfelelni ezeknek a feltételnek!

2018. szept. 5. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

7-es, miről beszélsz?

A kérdező elvégzett egy egyetemet, csak akkoriban még nem volt alap- meg mesterképzés, így nincs ezekről külön-külön papírja, csak egy, az egészről, ami megfelel a mai képzésben a messterdiplomának. Én úgy értelmezem, a hr-esnek ezzel volt problémája, nem pedig azzal, hogy hány különböző egyetemet végzett.

2018. szept. 5. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

7-es:

Zöld diploma? :D

A BME-s Zöld diplomáról beszélsz? Jelzem, hogy az nem számít plusz diplomának :D :D :D :D

2018. szept. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!