Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek el vállaljam?...

Szerintetek el vállaljam? Vissza menjek a régi munkámhoz?

Figyelt kérdés
Ma keresett a volt munkatársam, hogy kérdezi a főnök, hogy nem e mennék vissza..? Azért hagytam ott mert mindig valamibe bele kötött vagy veszekedett. Aztán el is mondtam neki mikor leléptem. Szerintem most nincs elég embere és azért akarna vissza hívni. Ez már lassan 2 éve hogy ott hagytam.

2018. aug. 27. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyiért?
2018. aug. 27. 11:20
 2/4 A kérdező kommentje:
160.000 kb.ilyen kisebb hegesztő meg szerelő munka. Nem a munkával volt a baj.
2018. aug. 27. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt most te vagy alkupozícióban. Döntsd el, hogy 1. vissza akarsz-e menni 2. Gondold végig, hogy miért jöttél el! 3. Előny, hogy nyilván már nem kell CV, motivációs levél meg ilyen formaságok, valószínű nem lesz sem többkörös, sem semmilyen interjú,sem stressz teszt, sem pedig semmi egyéb cirkalom, viszont valószínű beléd fog újra kötni.

Én egy 10 vagy max. 20%-kal több fizuért visszamennék, ha nincs munkád jelenleg (ugyanazért a bérért csak akkor mennék vissza, ha nagyon esélytelenek egyébként máshol a lehetőségeim - lsd.idejétmúlt végzettség, elfeledett, megkopott tudás...)

2018. aug. 27. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta munkatársam majd felhív. Kíváncsi vagyok mit fog mondani.
2018. aug. 27. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!