Konyhai kisegítő munkát el vállaljam?
Azt mondta a hölgy 600 órabérér majd emelkedhet is ha jól dolgozok. Csak mikkor rendezvénynek vannak akkor tovább kell maradnom mint 8 óra.
Hétfő reggel mehetek 6 órára.
Amaryllis Étterembe szekszárdra.
Csak az a baj, hogy nem akarják állni a buszt, és fel akarja hívni a munkaügyit a cég hogy ők fizetik e nekem.
6 Óra részmunka idő volt a hirdetésben ebből a munkavállalónak ledolgozandó. Az mint jelent hogy le dolgozandó?
Talán azt hogy 6 órába be vagyok jelentve, és a többit feketén fizetik?
Vagy nem leszek rendesen be jelentve, TB kártyámat se fizetik akkor?
Nekem az a fúra hogy 6 óra részmunka idő volt meg adva a hirdetésben, aztán mégis 8 órát kell dolgozni 6-14:00 óráig vagy ritkán 6-16:00 óráig.
Annyit mondott a hölgy, hosszútávra felvesznek.
Mit tegyek?
Busz bérlet majdnem 15 ezer Ft lenne, a TB meg ha jól hiszem 6000 ezer.
Férfi vagyok.
TB nem fizeti mi lesz? Fizethetem a 6000-8000 ezer Ft.
És ha munkaügyi nem füzeti a bérletet, max 1 évig akkor mi lesz?
Fizethetem a 22 ezret.
Totál nem értelek.
Ez egy bejelentett munka, fizetik a tb-t, adót, minden járulékot, 6 órás dolgozót keresnek, ennyi, ez teljesen legális, nem fekete munkáról van szó, máskülönben felsem merné hívni a munkaügyi központot, hogy kap- e támogatást utánad vagy sem.
"És ha munkaügyi nem füzeti a bérletet, max 1 évig akkor mi lesz?
Fizethetem a 22 ezret."
A munkaügyi kifizeti, mivel regisztrálva vagy és tartósan vagy munkanélküli.
Fizetik helyetted amíg fizetik, legalább addig is lesz munkád, fizetésed. Kitudja mi lesz utána, lehet egy olyan jó dolgozót talál a személyedben az az étterem, hogy elsem akarnak majd engedni, aztán fizetik a bérletedet 1 év után. Mindenféle állami támogatást igényelhetnek a munkaadók máma már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!