Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Konyhai kisegítő munkát el...

Konyhai kisegítő munkát el vállaljam?

Figyelt kérdés

Azt mondta a hölgy 600 órabérér majd emelkedhet is ha jól dolgozok. Csak mikkor rendezvénynek vannak akkor tovább kell maradnom mint 8 óra.

Hétfő reggel mehetek 6 órára.

Amaryllis Étterembe szekszárdra.

Csak az a baj, hogy nem akarják állni a buszt, és fel akarja hívni a munkaügyit a cég hogy ők fizetik e nekem.

6 Óra részmunka idő volt a hirdetésben ebből a munkavállalónak ledolgozandó. Az mint jelent hogy le dolgozandó?

Talán azt hogy 6 órába be vagyok jelentve, és a többit feketén fizetik?

Vagy nem leszek rendesen be jelentve, TB kártyámat se fizetik akkor?

Nekem az a fúra hogy 6 óra részmunka idő volt meg adva a hirdetésben, aztán mégis 8 órát kell dolgozni 6-14:00 óráig vagy ritkán 6-16:00 óráig.

Annyit mondott a hölgy, hosszútávra felvesznek.

Mit tegyek?

Busz bérlet majdnem 15 ezer Ft lenne, a TB meg ha jól hiszem 6000 ezer.

Férfi vagyok.

2018. ápr. 7. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyen már nincs, hogy alkalmi, van helyette viszont az egyszerűsített foglalkoztatás és a munkaügyi fizet mindent, ki sem kell jelentkezned onnan. Miért nem mész be a munkaügyibe és beszélsz már végre egy ügyintézővel aki tud neked segíteni és elmagyaráz mindent ?!
2018. ápr. 9. 23:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha meg konyhai munkát , takarítóit akarsz, korrektet, megbízhatót, akkor menj be a kórházba, ők 10.00000000000 %, hogy nem csapnak be !
2018. ápr. 10. 00:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Ma voltam interjún, meg néztem a melót. Hétfőn orvosi és kezdődhet a meló a Samsonite-ba Szekszárdon, bőröndöket kell összecsavarozni.
2018. ápr. 11. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert neked.
2018. ápr. 14. 02:19
 15/17 A kérdező kommentje:

Ma volt az első nappom nem nagyon ment az egész, holnap még velem lesz aki be tanit, de szombaton már egyedül kell csinálnom. Ami nekem nem fog menni. Mit csináljak szerinted?

Csak ugy tudtam meg csinálni 6 db hogy tanitott, egyedül még jobban meg keverednék. Mit csináljak ha nem megy börönd összerakás cibzár berakása stb?

2018. ápr. 20. 00:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Lehet délelött felmondok. És akkor be megyek személyesen a takaritó állást ajánló céghez hogy van már belöle valami. Vagy megyek takaritó tanfolyamra, vagy közmunkára. Inkább keresek kevesebb pénzt, de legalább meg tudom csinálni és nem leszek ideges ha cserben ott hagynak. Szerinted mit tegyek?
2018. ápr. 20. 00:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Írtam privátban, mindjárt válaszolok a 2-ra is.
2018. ápr. 20. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!