Állásinterjú előtt még van lehetőség telefonon a bérigényen módosítani? Abban az esetben, ha túl alacsony bérigényt adtam meg.
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 15:49
1/19 A kérdező kommentje:
Természetesen a HR-es kollégát hívnám fel.
2022. máj. 30. 15:50
2/19 A kérdező kommentje:
Időközben egy másik helyen ajánlottak többet.
2022. máj. 30. 15:54
3/19 anonim válasza:
Lehetőség mindenre van, de az állásinterjú is egy jó lehetőség az alkudozásra. Ha csak nem nagyságrendekkel nagyobb bért szeretnél mondani, szerintem bőven elég az interjún szólni róla.
4/19 A kérdező kommentje:
Hát százezres nagyságrendekről van szó. 400-500 ezer forintról is akár.
2022. máj. 30. 16:08
5/19 anonim válasza:
Interjú előtt ne módosítgass már. Meg nem ismernek, nem jó pont. Menj el, interjuzz le, aztán ha utána is tetszene a pozíció, akkor kozold az interjú végén h kaptál egy ilyen mrg ilyen ajánlatot, úgyhogy ezt csak abban az esetben tudod elfogadni, ha itt is megadjak ezt a bizonyos összeget. Nem árt kicsit a nyakukra is lépni, h napokon választ kellene adnod,ugyh ha lehet, jelezzenek vissza mihamarabb.
7/19 anonim válasza:
Inkább interjún.
Szoktam emelni ha máshol jobb ajánlatot adnak, hr nem szokott meglepődni.
Eredeti igénynél 20% -al többet gond nélkül megadnak, 30-40% -os emelésnél már kezdenek fogyatkozni.
8/19 A kérdező kommentje:
Bruttó 500 ezer forintos alapbérről van esély 750 ezerre felalkudni?
2022. máj. 30. 22:34
10/19 A kérdező kommentje:
Miből gondolod? Esetleg 700 ezerre?
2022. máj. 30. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!