A pedagógusok miért nem mennek el 7végén a Lidl,Aldiba részmunkaidőre?
Hagyjuk már ezt a dolgozat javítós proli demagóg dumát.
Ha nincs kedve megcsinálni, akkor kijavítja pár nap múlva, kutyát nem érdekli és senki nem ellenőrzi. Milyen másik munkában van ilyen vagy hol lehet félbehagyni a melót, mindenféle indoklás és engedélykérés nélkül?
Na ugye.
az utolsó lehet, h kicsit bunkó, de van igazság abban, amit mond.
sztem is keveset keresnek a tanárok, de azért tényleg vicc, hogy mennyire túlbecsülik a munkájuk nehézségét és a saját képességeiket.
mondjuk a mérnök kolléganőm egy "picit" nehezebb munkát végez és kicsit értelmesebb, vicces lenne, ha egy tanár bére megközelítené mondjuk az övét, miközben alig mérhető a teljesítményük.
#23as vagyok.
Látom megy a lepontozás meg a 24esnek is.
Én nem a levegőbe beszélek, saját iskolás élmenyeimről beszélek 10-15 évről ezelőttről.
Igen, elvileg van határidő kijavítani a dolgozatot. Gyakorlatban ha a tanár nem csinálja meg, csak egy hónap múlva, akkor a diáknak nincs eszköze a tanár ellen, a "legdurvább" dolog, ami történhet, annyi, hogy az igazgató rászól, hogy na legközelebb gyorsabban, aztán kész.
A munkaideje abszolút kötetlen, senkinek nem kell elszámolnia azzal, hogy mikor, hogy, hol és mennyit készül az óráira, ezzel pedig példátlan módon vissza is lehet élni. Persze annyiben kötött, hogy van órarendje, de egyéb dolgaiban szabad. Senki nem nézegeti meg neki, hogy miként, mennyit készülve tart órákat.
"Én nem a levegőbe beszélek, saját iskolás élmenyeimről beszélek 10-15 évről ezelőttről."
Komolyan?
Jártál iskolába?
Mesélj, kérlek, mi halandók csak álmodozunk róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!