Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A pedagógusok miért nem...

A pedagógusok miért nem mennek el 7végén a Lidl,Aldiba részmunkaidőre?

Figyelt kérdés
Az Aldi,Lidl is hírdet folyamatosan részmunkaidős 7végi állásokat. Egy tanár miért nem megy akkor oda el mellékesbe? Nem olyan megterhelő a napi 5-6 óra és így jó keresete lenne a tanári fizetés mellett. Igazából délután is elmehetne nem egyszer délben már hazamennek. Miért nem egészítik ki a fizujukat így? Lehet mellékállást is vállalni

2022. máj. 27. 08:06
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
27 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
57%
A kérdés jelentve, jó lenne ha végre nem írkálnátok ki ilyen provokáló kérdéseket.
2022. máj. 27. 08:11
 2/26 A kérdező kommentje:
Miért provokatív szerinted? Vannak 7végi állások is. Szerinted az Aldi,Lidl provokál?
2022. máj. 27. 08:12
 3/26 anonim ***** válasza:
66%
Miért nem kapnak 150%-os béremelést? Akkor meg tudnának élni heti 40 óra munkából.
2022. máj. 27. 08:13
 4/26 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, ezért kérdezem. Ha a pedagógusok maradnak, mert hivatásnak tekintik az állásuk ami szép. Az egyetlen baj a kevés fizetés, akkor miért nem vállalnak mellékállást? Ott van még az üzletkötő is. Sok szülőt ismer, jó a kapcsolatteremtő képessége, szívesen várjáka biztosítók is őket
2022. máj. 27. 08:14
 5/26 A kérdező kommentje:
3# annyit tudok én is, hogy nem telik most a válságban a költségvetésből. Itt a háború, EU-s embargók minden emelkedik nyugat is szegényedik el. Nincs pénz saknos
2022. máj. 27. 08:18
 6/26 anonim ***** válasza:
48%
De van pénz, csak ellopják, meg az ingyenélő cigányokra költik.
2022. máj. 27. 08:19
 7/26 anonim válasza:
21%

6-os!

Ne zavarjon, hogy az ingyenélő magyarok több milliárdot lopnak el az államtól adócsalásokkal. Sokkal többet lop egy magyar, mint egy cigány. A különbség az, hogy a magyar nem annyira feltűnően és nem verik olyan nagy dobra.

2022. máj. 27. 08:26
 8/26 anonim ***** válasza:
13%
Mert sok tanárnak derogál dolgozni. Sírnak a fizu miatt, de elmenni máshova dolgozni már nem. Mert máshol nem mehetnek ki 45 percenként cigizni meg nem sztrájkolhatnak napestig. Nekik piszkos egy Lild-ben pakolni meg takarítani, holott qrva jó meló és a fizu magasan veri a tanárit.
2022. máj. 27. 08:27
 9/26 anonim ***** válasza:
91%

Attól, hogy délután hazamennek (naaagyon ritka az ilyen) ott van az enapló,értekezlet, a dogajavítás, az órára készülés, a kötelező továbbképzés, stb.

Hétvégén (ha hétköznap minden nap estig dolgozott otthon is a sulis dolgokkal) van ideje kimosni, bevásárolni, főzni valamit.

A munkaidő nem addig tart, amíg órai vannak.

2022. máj. 27. 08:28
 10/26 anonim válasza:
93%

Én tanítottam, tanári diplomám is van. Meg van a véleményem a pedagógusok jó részéről, sosem mennék vissza (és ennek a legfőbb oka nem a pénz).

Viszont azért felháborító, hogy ezen a pályán egyébként felsőfokú végzettségű embereknek mennyi fizetést ad az állam. Megalázó és nevetséges. Miért kéne elmenniük a hétvégéjükön pluszban dolgozni, hogy ne halljanak éhen?

2022. máj. 27. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!