Miből van az embereknek pénzük?
Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodtam ezen, hogy hogy tudnak az emberek ennyi pénzt keresni, jó autóval járnak, lakásokat vesznek, új bútorokat vesznek, felújítanak ünnepek előtt tele van a pláza, az IKEA előtt sorban állnak, veszik a bútorokat, jó helyre mennek nyaralni. Egyszerűen nem értem honnan van ennyi pénz az embereknek, ilyen jól megy ebben az országban? Én két diplomával keresek 250 ezret..2022. máj. 4. 19:15
21/23 anonim válasza:
Ha pénzt akarsz, akkor sajna el kell felejteni ezt az "azt csinálom, amit szeretek" maszlagot, illetve ki kell lépni a komfortzónából és nem félni váltani. Mi úgy keressük több, mint a dupláját a 3 évvel ezelőtti fizetésünknek, hogy én felmondtam és alkalmazottból szabadúszó lettem, a férjem pedig otthagyta a stabil állami munkahelyét, és elment dolgozni a versenyszférába. Ha nem tesszük, beleragadtunk volna a 200-250 nettó kategóriába mi is.
22/23 anonim válasza:
Ez azért durva kijelentés.
Nyilván az jár ilyen helyekre akiknek van mit elkölteni. Akiknek nincs mit, azokat nyilván nem látod, tehát csak az egyik oldalról látod a dolgokat.
A megélhetés nem a legjobb ebben az országban, de az emberek alkalmazkodnak és beosztják, hisz mást nem tudnak tenni..
Máskülönben, nem tudhatod hogy ki mennyire tehetős az alapján, hogy vesznek egy kanapét. Lehet a régi rongyosra használódott az évek alatt és most vehetnek egy újat, eddig gyűjtöttek rá.
Egyébként részben lehet hogy te is egy picit rosszul csinálsz valamit. Nekem nincs két diplomám csak egy, de dupla annyit keresek mint te, teljesen pályakezdőként. (Tudom nagyképűen hagzik az utóbbi mondatom, de nem úgy értem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!