Miből van az embereknek pénzük?
Figyelt kérdés
Ismerős ingatlant akar eladni és csomó ember kpba fizetne simán 50 millát. Nekem 20 évnyi kerestem. De ha egy milla lenne a fizetésem ami már azért jó fizetés, az is 50 hónap mire össze jönne.
Aztán mindenki jó kocsival, luxus nyaralásra járnak emberek stb.
2020. febr. 3. 11:19
1/14 anonim válasza:
Munkával szerzik. Sokat dolgoznak, tanulnak és spórolnak. Vannak bűnözők és adócsalók is, persze, de az emberek többsége tisztességes úton kemény munkával lép előre. Mi is.
2/14 anonim válasza:
Van aki többet keres mint te és eleve jobb körülmények közül jön
3/14 A kérdező kommentje:
1. És három milliós a jövedelmük?
2020. febr. 3. 11:21
4/14 anonim válasza:
Nem 1 ember rakja össze, nyilván, hanem 2-4 családtagok, stb. Nem mindenki van egyedül a világban. Ahogy vállalkozóként az 1M is simán elérhető, ha nem több is. Ez is tapasztalat. Az a gond, hogy nem tudod, hogyan érd te is el ezt? Mivel foglalkozol? Hátha segíthetünk tanácsokkal, merre indulj!
5/14 A kérdező kommentje:
4. Mentőzök jelenleg, igazi hivatás..
2020. febr. 3. 11:30
6/14 anonim válasza:
Nekem is az volt, majdnem 10 évig. Aztán rájöttem, hoyg csak éhenhalni elég, és lett 2 gyerekünk is, akiket látni is akartam néha. Marad emléknek, én meg továbbtanultam.
7/14 anonim válasza:
Van egy jó szakmájuk akár és külföldön dolgoznak... Egy hegesztő, lakatos, cnc-s stb kint 2000-4000 eurokat keres
8/14 anonim válasza:
Nagyobb a NER, mint elsőre gondolnánk....
9/14 anonim válasza:
na ők nem mentőznek minimálbérért, hanem vállalkoznak. És a vállalkozások 90%-a mindig nyereséges, nagyon nyereséges. Persze nem a mezőgazdasági, hanem ha pl nyitsz egy ipartelepet. Nekem van ilyen 40-es simerősöm, volt 10 milliója. Nyuitott egy telepet. Most már palotát vásárolt és fullos mercit.
10/14 anonim válasza:
De megsúgom, a többség hitelt hitelre halmoz. 7 milliós autó melyből 6 még tartozás, 50 milliós lakás, melyből 40 még tartozás. Sok ilyet is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!